Με το αριστερό ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της ΑΕΛ στο Κύπελλο Ελλάδας, που γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό, με σκορ 2-0, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με το Τσάβες με το αριστερό διαγώνιο σουτ του Τσάβες στο 18ο λεπτό, έπειτα από πάσα του Λουτσιάνο. Ο Μολίνς στο 94 λεπτό με πλασέ έκανε το τελικό 2-0, για τον Παναθηναϊκό. Δυο δοκάρια οι "βυσσινί" ένα για τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΛ είχε τη μεγάλη ευκαιρία, με τον Γουάλας να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 68’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια δεξιά, ενώ στο 80’ ο Περόνε με λόμπα πήγε να «κρεμάσει» τον Διούδη αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ. Η νίκη του Παναθηναϊκού, στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Λουτσιάνο στους χιαστούς.

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ινσούα, Ρέις (Χίλιεμαρκ 72'), Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ (Βιγιαφάνιες 62'), Λουτσιάνο (Μολίνς 78'), Τσάβες.

ΑΕΛ (Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Κούσας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Ρέντζας, Φατιόν, Δερμιτζάκης (Ναβάρο 60'), Κρίζμαν (Ναζλίδης 72'), Γουάλας, Λεοζίνιο (Κρητικός 62'), Περόνε.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top