Το δρόμο των Αναστασόπουλου, Γκαγιέχο, Κουτσιανικούλη, Λαμπρόπουλου και Ντοντό ακολούθησε το Σάββατο (02/09) ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ο οποίος αποτελεί πλέον παρελθόν από το ρόστερ της ΑΕΛ. Μια απόφαση της διοίκησης που προκάλεσε εντύπωση στους φίλους της ομάδας, αφού ο νεαρός μέσος ήταν βασικό στέλεχος της ενδεκάδας την πρώτη αγωνιστική. Το novasports.gr επικοινώνησε με τον Έλληνα άσο, προκειμένου να μάθει τους λόγους του ξαφνικού "διαζυγίου", με τον Ανδρεόπουλο να τονίζει:
"Καταρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΛ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έστω και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερα να φορέσω τη φανέλα αυτής της ιστορικής ομάδας, ως βασικό της μέλος. Δεν θέλω καν να ψάξω τι έγινε. Η στήριξη του κόσμου άλλωστε προς το πρόσωπό μου λέει πολλά, γιατί οι φίλαθλοι δε λένε ποτέ ψέμματα".

- Θα μας πεις τι έγινε; Έτσι ξαφνικά ενημερώθηκες ότι λύθηκε το συμβόλαιό σου, χωρίς προηγουμένως να έχει συμβεί το παραμικρό; Δεν ζήτησες εξηγήσεις;
"Όχι δε ζήτησα καμία εξήγηση. Η αλήθεια είναι ότι έπεσα από τα σύννεφα όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω για να υπογράψω τη λύση του συμβολαίου μου. Δεν το πίστευα, γιατί ήμουν βασικό μέλος της ομάδας και οι σχέσεις μου με τον προπονητή ήταν άριστες. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από το γεγονός ότι βρισκόμουν στις βασικές επιλογές του. Δεν ...κάθομαι όμως ποτέ πάνω σε συμβόλαια. Δεν το έκανα ούτε σε ομάδες που αγωνιζόμουν με περισσότερα χρήματα. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω ούτε τώρα, γιατί πάνω απ' όλα σέβομαι τον κόσμο της ΑΕΛ. Έτσι κι αλλιώς μοναδικός μου στόχος είναι να παίζω ποδόσφαιρο και όχι να ...κάθομαι πάνω σε συμβόλαια".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top