Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ προσπάθησε παρά τις πολλές απουσίες, αλλά τελικά «λύγισε» στη Θεσσαλονίκη και ηττήθηκε από το Ανατόλια με 84-69 για το κύπελλο Ελλάδας. Οι βυσσινί παρατάχθηκαν μόλις με επτά παίκτες καθώς ο Χρήστος Χασανίδης δεν είχε στην διάθεσή του τους Γκιουλέκα, Καμάρα και Φιλιππόπουλο, με αποτέλεσμα να μην αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων. Παρά τις απουσίες όμως η εικόνα της λαρισινής ομάδας ήταν αρκετά καλή και η προσπάθεια όλων των παικτών συγκινητική, καθώς έδωσαν όλες τους της δυνάμεις για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της αναμέτρησης.
Τα δεκάλεπτα: 17-11, 37-24, 64-49, 84-69

Ανατόλια (Γκαιτατζής): Πουλιανίτης, Πρωτούλης 4, Βλάχος 2, Λεμονάκης, Γαλανίδης 8(2), Ζαφειρούδης 6, Ξενιτίδης 2, Σταματογιάννης 15, Ζώτος 17(1), Βεργίνης 13(1), Καραποστόλου 16(3)

ΑΕΛ (Χασανίδης): Σαριμπαλίδης 14(3), Βλαχούλης 4, Γκογκίδης 16(2), Παπαχρήστος 17(1), Τσιαβές 10(1), Χανέλι 2, Κονδυλόπουλος 6.

Δηλώσεις 
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Χρήστος Χασανίδης για το πρώτο επίσημο ματς της περιόδου δήλωσε: «Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά οι πολλές απουσίες δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Η προσπάθεια που έγινε από όλους τους παίκτες είναι αξιέπαινη. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα το πλάνο μας αλλά δεν αντέξαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην ενίσχυση της ομάδας και στο πρωτάθλημα, που για μας άλλωστε αποτελεί τον βασικό στόχο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top