Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου γνωστοί ως "Πάνθηρες" με αφορμή την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Super League, απέναντι στην ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η φύση και η θέση μας απέναντι στον Σύλλογο ήταν, είναι και θα είναι υποστηρικτική. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Εκεί που υπάρχει στεναχώρια, απογοήτευση, ξενέρωμα .. εκεί εμείς θα χειροκροτούμε και θα φωνάζουμε πιο δυνατά.
Μπορεί η ομάδα να έχει εμφανίσει κάποια προβλήματα στους τελευταίους τρεις αγώνες, δεν παύει όμως να είναι ακόμα μέσα σε όλους τους στόχους, να αγνοεί την λέξη ήττα και να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Δεν είναι ώρα ούτε για γκρίνια, ούτε για κριτική, ούτε για αρνητικά επιφωνήματα. Δεν θα γίνουμε ποτέ η φιγούρα του κλασικού μέσου τύπου, που ξεχνάει μέσα σε μία μέρα τι χτίζεται 3 χρόνια. Θα έρθουν και οι ήττες, θα έρθουν και τα στραβά. Ε, και;
Δίνουμε λοιπόν το έναυσμα από μεριάς μας για τον αγώνα της Κυριακής ούτως ώστε, πρωτίστως η θύρα 3 να γίνει καμίνι και δευτερευόντως όλες οι υπόλοιπες θύρες να ακολουθήσουν για να πάρει η ομάδα την ψυχολογική ώθηση από τον κόσμο της και να φτάσει σε μια νίκη – restart προς ένα ακόμα σερί επιτυχημένων εμφανίσεων.
Στηρίζουμε την ομάδα, τους παίκτες και τον προπονητή ότι λάθη και να έχουν γίνει και είμαστε βέβαιοι πως εκείνοι ξέρουν καλύτερα τι είναι αυτό που χρειάζεται για την άμεση βελτίωση.
Εμπρός Ιστορικέ!
Panthers Club 1983"
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top