Τον τελευταίο αγώνα της περιόδου του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL έδωσε το βράδυ της Πέμπτης, 14 Σεπτεμβρίου η ΑΕΛ Καναδά στο γήπεδο του Ελληνικού κέντρου. Το στοίχημα ήταν η τρίτη συνεχόμενη αήττητη περίοδος και η δημιουργία νέου ρεκόρ στην ιστορία του MMSL! Τα παιδιά με τα βυσσινί δεν απογοήτευσαν.
Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και πέτυχε δύο τέρματα σε πέντε λεπτά, έχοντας πλήρη κυριαρχία και τελειώνοντας το ημίχρονο με 3-0.
Υπήρξαν κάποιες στιγμές με νεύρα όταν η Ταξάντρια πέτυχε δύο τέρματα και μείωσε σε 4-2, ενώ στη συνέχεια ο Κιθ Άντριου έγραψε το 5-2.
Για την ΑΕΛ σκόραραν: Σιμόες, Νας, Ντ. Ολιβέιρα, Νικολακάκος και Άντριου.

Πριν τον αγώνα είχε επισημανθεί το ενδεχόμενο επίτευξης ενός ατομικού ρεκόρ και αυτό πέτυχε ο «Κανονιέρης» Κιθ συμπληρώνοντας εκατό (100) τέρματα σε τρεις περιόδους με τα «βυσσινί». Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την περίοδο με 17 νίκες, 1 ισοπαλία και 0 ήττες, καταφέρνοντας να παραμείνει αήττητη τρεις διαδοχικές περιόδους. Τελευταία ήττα στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, ΑΕΛ-P.C.L. C 0-1. Πέραν αυτών, ο Κιθ Άντριου κέρδισε το τρίτο συνεχόμενο Χρυσό Παπούτσι, με 28 τέρματα (39 και 33 ήταν ο απολογισμός του για τις δύο προηγούμενες περιόδους).

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω την Ταξάντρια για το μακρινό ταξίδι και την ανταγωνιστικότητά της. Τους εύχομαι καλή τύχη την επόμενη περίοδο.
Θέλω να συγχαρώ κάθε παίκτη που φόρεσε τη φανέλα της Λάρισας αυτή την περίοδο. Είναι η συνεισφορά σας που βοήθησε την ΑΕΛ να τερματίσει αήττητη για τρεις συνεχείς περιόδους. Συγχαρητήρια κύριοι, το αξίζετε! Εσείς το κερδίσατε!!! Χαρείτε και απολαύστε τα βραβεία σας!! Αυτό είναι το δικό σας ρεκόρ στο MMSL και κανένας ποτέ δεν πρόκειται να σας το πάρει! Είμαι πολύ περήφανος για εσάς και ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΛ.
Απόψε γράψαμε ιστορία. Αφιερώνω αυτό το νέο ρεκόρ στον αδελφό μας στη Λάρισα και εκπρόσωπό μας στην Ελλάδα κ. Δημήτρη Κούρο. Αυτό είναι το δικό σου ρεκόρ αδελφέ! Απόλαυσέ το μαζί μας!
Θέλω επίσης ν' αφιερώσω αυτό το νέο ρεκόρ στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την συνεχή υποστήριξη και οτιδήποτε έχετε κάνει για εμάς! Απόψε θα υψώσουμε ένα ποτήρι για εσάς!
Τέλος, θέλω να αφιερώσω την επιτυχία μας στον κόσμο, καθώς και στα μέσα, στον κ. Ασπρούδη στο Sportlarissa.gr και στο aelole.gr. Σε όλο τον κόσμο μας στην Ελλάδα και στον Καναδά! Σας στέλνουμε την αγάπη και τον σεβασμό μας. Πιείτε και γιορτάστε μαζί μας απόψε!!
Θέλω να συγχαρώ τον Κιθ Άντριου για το τρίτο συνεχόμενο Χρυσό Παπούτσι και την προσωπική του επιτυχία, με την συμπλήρωση εκατό τερμάτων σε τρεις περιόδους με την ΑΕΛ. Ειδικές ευχαριστίες σε όλους τους παίκτες μας που τον βοήθησαν σε αυτή του την επιτυχία. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει.
Η περίοδος δεν ολοκληρώθηκε ακόμα. Έχουμε τον τελευταίο στόχο μπροστά μας. Είμαστε οι κάτοχοι του κυπέλλου MMSL και σκοπεύουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας με επιτυχία!
Έχουμε μπροστά μας έναν προκλητικό ημιτελικό με την English FC. Δουλειά μου είναι να έχω τους παίκτες μας έτοιμους, οι οποίοι είναι πεινασμένοι και θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα. Αυτό είναι το μόνο που θα πω.
Την αγάπη και τον σεβασμό μου σε όλους».

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΛ, Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, 20:30, γήπεδο Ελληνικού κέντρου, ημιτελικός αγώνας κυπέλλου με αντίπαλο την London English.


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top