Ο Αντρέ Πάους αποτελεί παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, με τους διοικούντες την ομάδα να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Έντουαρντ Ιορντανέσκου προκειμένου να διαδεχθεί τον Ολλανδό προπονητή. Το πρωί της Τρίτης (12/09) η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πως ο Αντρέ Πάους θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία του συλλόγου εξαιτίας των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων που έχουν ως συνέπεια οι "βυσσινί" να βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό ύστερα από τρεις αγωνιστικές.
Οι διοικούντες της ΑΕΛ αναζητούν τον διάδοχο του Ολλανδού τεχνικού και σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Έντουαρντ Ιορντανέσκου. Ο 38χρονος Ρουμάνος έχει προταθεί στους "βυσσινί" και το όνομά του είναι ψηλά στη λίστα.
Ο Ιορντανέσκου έχει δουλέψει στο παρελθόν σε Τάργκου Μούρες, Παντούρι και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Είναι γιος του Άνχελ Ιορντανέσκου, ο οποίος διατέλεσε προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε ως μέσος σε Στεάουα Βουκουρεστίου, Sportul Studențesc, Πανιώνιο, Unirea Focșani, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Αλκή Λάρνακας, Πετρολούλ Πλοϊέστι και Βασλούι. Είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου 1978. Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά το παρελθόν, το όνομά του ακούστηκε για την Ξάνθη και τη Λαμία, δίχως τελικά να προχωρήσει η περίπτωσή του.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top