Με ένα σπάνια υψηλό σκορ, η ΑΕΛ Καναδά δεν θα σηκώσει ούτε θα πιει από το κύπελλο του MMSL αυτή την περίοδο, αφού στον χθεσινοβραδινό ημιτελικό αγώνα η ΑΕΛ ηττήθηκε στην έδρα της από την English με 5-6, στο κατάμεστο γήπεδο του Ελληνικού κέντρου.
Ο κόσμος είδε επιθετικό ποδόσφαιρο και πολλά τέρματα, δυστυχώς τα έξι από αυτά στην εστία της ΑΕΛ. Ο αγώνας είχε ταχύτητα, και οι δύο ομάδες άσκησαν μεγάλη πίεση και έκλεισαν τους χώρους. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν πρώτοι, η ΑΕΛ αντέδρασε, το σκορ είχε πολλές διακυμάνσεις και το ημίχρονο έκλεισε με 4-3 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ οπισθοχώρησε για να παίξει αμυντικά και το πλήρωσε αφού οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία αναπάντητα τέρματα. Τα πράγματα χειροτέρεψαν για την ΑΕΛ όταν στο 58' ο Πατσέκο δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με το σκορ να βρίσκεται στο 4-6! Αυτό μάλλον αφύπνισε την ΑΕΛ που με κατάλληλες αλλαγές άρχισε να παίζει και πάλι επιθετικά. Οι προσπάθειες απέφεραν μόνο τη μείωση του σκορ σε 5-6, στο 90, ενώ ταβτρία λεπτά των καθυστερήσεων δεν ήταν αρκετά για κάτι περισσότερο.

Τα έξι τέρματα που δέχτηκαν οι «βυσσινί» είναι η δεύτερη χειρότερη αμυντική επίδοση στην ιστορία της ομάδας, μετά το 1-7 της 5ης Αυγούστου 2013 από την Three Lions.

Για την ΑΕΛ σκόραραν: Άντριου (3), Νας, Παρκ

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, ανέφερε:
«Θέλω να συγχαρώ την English για τη νίκη και να ευχηθώ καλή τύχη στον τελικό του Σαββάτου. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα είναι οι κυπελλούχοι.
Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου για μια πολύ επιτυχημένη περίοδο με ρεκόρ. Είμαι πολύ περήφανος από όλους τους παίκτες μας!
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο μας στην Ελλάδα και στον Καναδά. Λυπάμαι που δεν κατακτήσαμε το κύπελλο MMSL αυτή τη χρονιά. Στο τέλος της ημέρας αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει. Μόνο ο Θεός είναι τέλειος.
Αγάπη και Σεβασμό σε όλους.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top