Από την ώρα που ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε ότι αποχωρεί τόσο από την ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και γενικότερα από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξέσπασε έντονη φημολογία για την επόμενη ημέρα της θεσσαλικής ΠΑΕ.
Ακούστηκε κι ακόμα ακούγεται ότι ο Χρήστος Γιαλιάς, πρώην μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα και παλιότερα του Πανελευσινιακού, ενδιαφέρεται για το πακέτο των μετοχών της ΑΕΛ που παραχωρεί ο Κούγιας. Πληροφορίες του Onsports αναφέρουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. Για την ακρίβεια πηγές μας τονίζουν πως ο Γιαλιάς δέχεται πιέσεις προκειμένου να αναλάβει την ΑΕΛ και να αποκτήσει τον έλεγχο της ΠΑΕ.
Ο επιχειρηματίας δεν ψήνεται να εμπλακεί ξανά με τα ποδοσφαιρικά, άλλωστε γι' αυτό παρέδωσε τα Τρίκαλα, ωστόσο δεν απορρίπτει οριστικά την προοπτική που παρουσιάζεται για μια ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΛ. Ο Γιαλιάς είναι υπό σκέψη αυτή τη στιγμή. Για το αν θα κάνει τελικά την κίνησή του. Και τις επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες θα φανεί αν το πρέσινγκ που δέχεται αποδώσει καρπούς.
Ένας άλλος προβληματισμός, πάντως, που ενισχύει τις σκέψεις του επιχειρηματία αφορά στα νούμερα της ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ κατά δήλωσή του είπε ότι πουλάει τις μετοχές της ΠΑΕ με την τιμή να είναι 3 εκατ. ευρώ. Το συνολικό κόστος για την αγορά της ΠΑΕ όμως πόσο είναι; Δεν έχει άλλα έξοδα το ποδοσφαιρικό τμήμα; Δεν έχει και τρέχοντα έξοδα για την ολοκλήρωση της σεζόν; Αυτά είναι μερικά από τα αγκάθια, αλλά αναμένονται εξελίξεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Είτε αρνητικές είτε θετικές.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top