Δύο αγώνες απομένουν στην ΑΕΛ Καναδά για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ της ξενιτιάς έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα με σημαντική βαθμολογική διαφορά, επομένως υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτούς τους αγώνες; Αρκετό, σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΛ.
«Δεν μπορώ να μην δώσω έμφαση στην σπουδαιότητα του παιχνιδιού της Παρασκευής με την PCL, και για τις δύο ομάδες! Εμείς είμαστε πολύ κοντά στο να γράψουμε ιστορία στο MMSL. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε αήττητοι και να δημιουργήσουμε ένα ρεκόρ τριών συνεχόμενων αήττητων περιόδων. Σε προσωπικό επίπεδο, έχουμε ν' αποκαταστήσουμε ένα αποτέλεσμα με την PCL, αφού στον αγώνα του πρώτου γύρου ήρθαμε ισόπαλοι με 1-1. Όχι έτσι! Ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα. Εμείς, με τον Ρόσι, πετύχαμε τέρμα στο τελευταίο λεπτό και ο διαιτητής το ακύρωσε και γελούσε!! Δεν το λέω ευγενικά αυτό!! Θα το αποκαταστήσουμε στο γήπεδό τους, την Παρασκευή, στις 18:30», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι έχουν εννέα βαθμούς λιγότερους από την Κροατία που βρίσκεται στην δεύτερη προνομιούχα θέση που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία, αλλά έχουν και τρεις αγώνες λιγότερους. Αυτό σημαίνει ότι για την PCL δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Την ώρα του αγώνα ο καιρός προβλέπεται να είναι νεφελώδης με την θερμοκρασία στους δέκα βαθμούς.

Οι διαθέσιμοι παίκτες είναι:
Τερματοφύλακας: Δαβάκος
Αμυντικοί: Μιχαλόπουλος, Πατσέκο, Χάβαρης, Κερ
Μέσοι: Κουέλο, Παρκ, Σιμόες, Ντ. Ολιβέιρα
Επιθετικοί: Άντριου, Νικολακάκος
Αναπληρωματικοί: Μούσα, Βεργυρής, Ζιρτιλίδης

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top