Τζάκι Ματάισεν για την ΑΕΛ και Νταμίρ Κάναντ για τον Ατρόμητο, έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες για την σημερινή αναμέτρηση (17/09, 18:15) της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο στο AEL FC ARENA, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στις ενδεκάδες των δύο ομάδων.
Πιθανή Ενδεκάδα ΑΕΛ
Κάτω από τα δοκάρια Μπόζοβιτς, δεξιά στην άμυνα ο Ρέντζας, με κεντρικούς αμυντικούς τους Γκόλια, Γιοβάνοβιτς, αριστερά στην άμυνα ο Γουάλας. Αμυντικά χαφ ο Φατιόν Άντονι με το Λαγό, ενώ πιο μπροστά σε επιτελικό ρόλο ο Λεοζίνιο. Δεξιά στην επίθεση ο Ντέλετιτς, αριστερά ο Κρίζμαν και στην κορυφή της επίθεσης ο Ναζλίδης.

Πιθανή Ενδεκάδα Ατρομήτου
Κάτω από τα δοκάρια τον Γιαννιώτη, δεξιά στην άμυνα τον Κιβρακίδη, τους Ρισβάνη - Χατζηϊσαϊα στο κέντρο της άμυνας και τον Γιαννούλη αριστερά στην άμυνα. Στα χαφ Μπουσούλατζιτς και Μάντσον, με τριάδα μπροστά τους Ουάρντα αριστερά, Ούμπιντες επιτελικό μέσο, Ντιγκινί δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντάουντα. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν ακόμα οι Μανούσος και Βασιλακάκης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top