Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ, Γιάννης Αλεξούλης μιλώντας στο Metropolis αναφέρθηκε στον αγώνα του Σαββάτου (30/09) στο AEL FC ARENA, ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα εσωτερικά των «βυσσινί».
Αναλυτικά ο Γιάννης Αλεξούλης:
Για την κατάσταση στην ΑΕΛ: 
«Η κατάσταση είναι μπερδεμένη στην ΑΕΛ. Μετά το πρωτάθλημα η ομάδα φαίνεται εισέπραξε πολλές κατάρες και δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι. Ο ΠΑΟΚ βρήκε τους ανθρώπους που είχαν τη δυνατότητα να τον ισορροπήσουν. Η ΑΕΛ δεν έχει βρει ακόμη αυτούς τους ανθρώπους».

Για το πώς θα αγωνιστεί η ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ: 
«Ενδεχομένως με τον Φυντάνη που ήρθε πριν από τρεις ημέρες και με παίκτες μπερδεμένους, σαστισμένους και με μεγάλη αμφιβολία για το μέλλον τους. Πολλές φορές, όμως, οι παίκτες σε τέτοιες συνθήκες αντιδρούν αντίθετα, σαν πληγωμένα θηρία και μπορούν να βγάλουν πράγματα».

Για το αν οι συνθήκες, όπως έχουν διαμορφωθεί στην ΑΕΛ, βολεύουν τον ΠΑΟΚ: 
«Η φάση που βρίσκεται η ΑΕΛ τώρα είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συναντήσει σε έναν αντίπαλο ο ΠΑΟΚ. Είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ, να κάνει αυτό που να νομίζει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: 
«Αυτό που χρειάζεται είναι σοβαρότητα και σταθερότητα. Αν τα δείξει αυτά μπορεί να αναδειχθεί νικητής στο τέλος. Διότι στο ποδόσφαιρο δεν διαλύουμε τα πάντα με ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν είναι σοβαρές οι ομάδες που κινούνται έτσι. Όποιος επιδείξει σταθερότητα και σοβαρότητα θα αναδειχθεί νικητής στο τέλος. Σίγουρα και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έδειξαν πως μπορούν, ακόμη και ο Ολυμπιακός είναι μέσα στο παιχνίδι, γιατί χθες έδειξε πως έχει τους παίκτες».

Για το αν θα έχει κόσμο το ματς του Σαββάτου (30/09): 
«Νομίζω ότι θα έρθει κόσμος αλλά για άλλα πράγματα. Ενδεχομένως για να αποδοκιμάσει. Ο μισός κόσμος έφυγε από το γήπεδο, από την άλλη τα διαρκείας φέτος έκαναν ρεκόρ επειδή έπεσαν οι τιμές. Ο κόσμος είναι μπερδεμένος και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Να φωνάξει υπέρ της ΑΕΛ; Να φωνάξει εναντίον για να φύγει ο Κούγιας; Δεν υπάρχει ισορροπία».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top