Αντίο Βασίλη, χαιρετισμούς στα παιδιά... Συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του βετεράνου μας ποδοσφαιριστή, Βασίλη Χριστοδούλου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας και σύσσωμη η "βυσσινί" οικογένεια, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και κλίνουν ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του.
Ο Βασίλης, ένα από τα καλύτερα παιδιά που φόρεσαν την τιμημένη φανέλα με το άλογο στο στήθος, έφυγε ξαφνικά σήμερα σε ηλικία μόλις 55 ετών, πηγαίνοντας κι αυτός πρόωρα να συναντήσει τα αδέλφια μας στο "βυσσινί" club του παραδείσου.
Από τον Τοξότη Λάρισας μεταπήδησε στην ΑΕΛ σε ηλικία 21 ετών και το ντεμπούτο του καταγράφηκε ανήμερα των γενεθλίων του (22-2-1984) σε αγώνα Κυπέλλου με την Αχαϊκή. Κόσμησε το ρόστερ της αγαπημένης μας ομάδας για 3 περιόδους στη χρυσή δεκαετία του '80, ενώ κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν η συμμετοχή του στον αγώνα ΑΕΛ - Δυναμό Μόσχας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ως ελάχιστο δείγμα τιμής θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του Βασίλη, ενώ αντιπροσωπεία της θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της λαρισινής γης που θα τον σκεπάσει και η απροσμέτρητη θλίψη μας, ευχόμαστε να απαλύνει τον πόνο των οικείων του.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top