Με πολύ δυνατό φιλικό ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας για τη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Η ΑΕΛ υποδέχθηκε το Σάββατο, στο γήπεδο «χαλί» της Αμυγδαλέας την ομάδα των Τρικάλων, πού φέτος επέστρεψε στην Α' Εθνική.
Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την δυνατότητα να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα μετά από το βασικό και πιο κοπιαστικό κομμάτι της προετοιμασίας, ενώ αρκετές ήταν και οι δοκιμές που έκαναν σε πρόσωπα και σχήματα. Πάντως και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, παρότι χρειάζονται αρκετή δουλειά ακόμη.

Ο Νίκος Γκαλίτσιος εκμεταλλεύτηκε το φιλικό για να δοκιμάσει και κάποιες νέες παίκτριες όπως και αθλήτριες από την Ακαδημία. Πλέον η ΑΕΛ μπαίνει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της με το μοντάρισμα να αποτελεί τον βασικό στόχο, μετά και την ενσωμάτωση και των υπολοίπων αθλητριών της φετινής ομάδας.

Μπορεί στα αγωνιστικά να επικρατεί ικανοποίηση, όχι μόνο για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και για την επιτυχία που φαίνεται να έχει μέχρι στιγμής η απόφαση των διοικούντων για την δημιουργία μίας ομάδας που θα στηρίζεται κυρίως στις παίκτριες που την έφτασαν μέχρι εδώ αλλά και την προώθηση αρκετών αθλητριών από την Ακαδημία, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο στην υποστήριξη που περίμεναν από τον κόσμο της ΑΕΛ, τους επιχειρηματίες της πόλης αλλά και τους τοπικούς φορείς.
Έντονος είναι ο προβληματισμός για την μη υποστήριξη του κόσμου της Λάρισας στην προσπάθεια αυτής της ομάδας που μέσα από την σωστή και συστηματική δουλειά διαφημίζει την ΑΕΛ αλλά και την πόλη της Λάρισας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μάλιστα αρκετές είναι και οι περιπτώσεις που τοπικοί φορείς όχι μόνον δεν βοηθούν αλλά δημιουργούνε προβλήματα και βάζουν εμπόδια στην προσπάθεια της ομάδας.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 4-2 υπέρ της ΑΕΛ, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους με νέο αγώνα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά στα Τρίκαλα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Αμυγδαλέας για την παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες του αγώνα και ειδικά τον πρόεδρο της κ. Χρήστο Καραμούτη, έναν σημαντικό παράγοντα που προσφέρει πολλά στο Λαρισινό ποδόσφαιρο, ο οποίος απέδειξε και εμπράκτως πως βρίσκεται πάντα δίπλα στην ΑΕΛ.

Επίσης η ΑΕΛ εύχεται ταχεία αποκατάσταση στην παίκτρια των Τρικάλων Μαρλέν, η οποία στάθηκε άτυχη και τραυματίστηκε στον αγώνα, ευτυχώς ελαφρά.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας μετά τις νέες κλήσεις στην Εθνική ομάδα είναι και το εξιτήριο που πήρε σήμερα η τερματοφύλακας της ΑΕΛ Ζωή Νάση, η οποία ταλαιπωρήθηκε από μία μόλυνση και παρέμεινε στο Νοσοκομείο για σχεδόν έναν μήνα. Η νεαρή αθλήτρια θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα με την ελπίδα να προλάβει να είναι έτοιμη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος το οποίο και αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Η Ακαδημία Γυναικών της ΑΕΛ υπενθυμίζει ότι οι προπονήσεις των τμημάτων της έχουν ξεκινήσει κανονικά και όσες νεαρές αθλήτριες ηλικίας 6 με 16 επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία στην Θύρα-3 του σταδίου Αλκαζάρ καθημερινά 4 με 7, για πληροφορίες. Οι πρώτες δύο εβδομάδες είναι δοκιμαστικές και χωρίς κόστος συμμετοχής.
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top