Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΛ, που θα γίνει την Τετάρτη (20/09, 20:30) στο Γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τετάρτης
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχή Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου (20:30) την ΑΕΛ στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Δευτέρα 18/9 στις 10:30 και θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr. και από τα εκδοτήρια του γηπέδου που θα λειτουργούν 9:30 έως 17:30 σήμερα και αύριο και 10:30 ως την έναρξη του αγώνα την Τετάρτη.  
Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 € σε όλες τις θύρες του γηπέδου, πλην της θύρας 10 (15 €) και της θύρας 3 (20 €).
Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, εφόσον  - για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά - δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.
Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top