Η Super League στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2017 και σε συνεργασία με την Ένωση των Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Λιγκών – EPFL – την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφιερώνει την 6η Αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ, στις 30/9 -2/10/2017, στην αθλητική δραστηριότητα και τη φυσική άσκηση.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού είναι μια καθαρά Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που διοργανώνεται από τη Μονάδα Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπό την καθοδήγηση του Επιτρόπου Τίμπορ Νάβρατσιτς.
Η EPFL και οι Λίγκες-μέλη της, μεταξύ των οποίων και η Super League,  στηρίζουν κάθε κίνηση που αποσκοπεί στην προβολή των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η αθλητική δραστηριότητα και η φυσική άσκηση σε όλους, τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο αυτό, η Super League συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού και στηρίζει την κοινή πρωτοβουλία της EPFL και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου και των πιο επιτυχημένων λιγκών στον κόσμο, η Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Λιγκών θα μοιραστεί τα βασικά μηνύματα ότι ο αθλητισμός όχι μόνο προσφέρει οφέλη για την υγεία, αλλά επίσης φέρνει τους ανθρώπους κοντά και ενισχύει θετικά την έννοια του πολίτη σε όλη την Ευρώπη.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top