Η υποψήφια του Ατρομήτου Κάτια Κοξένογλου ήρθε πρώτη στην ψηφοφορία που έγινε στη Σούπερ Λίγκα για την εκλογή εκπροσώπων στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.
Η κ. Κοξένογλου έλαβε 13 ψήφους (την ψήφισαν όλοι πλην Παναθηναϊκού) και την ακολούθησαν οι Γιώργος Κασναφέρης του Απόλλωνα Σμύρνης με 12 (δεν τον ψήφισαν Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός), ο Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης με 11 (δεν τον ψήφισαν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Παναιτωλικός) και ο Σωτήρης Μάρκου της ΑΕΛ με 7 ψήφους (τον ψήφισαν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων).

Αυτοί οι τέσσερις εξελέγησαν στη νεοσύστατη Επιτροπή στην οποία συμμετέχουν και ο πρόεδρος της Λίγκας Γ. Στράτος, τέσσερα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που εκπροσωπούν τις ΕΠΣ και ο πρόεδρος της Football League.

Εκτός «συστήματος» διοίκησης του ποδοσφαίρου παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Η εκπρόσωπός του Αθηνά Μπαλωμένου κατέθεσε υποψηφιότητα γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν επρόκειτο να είναι ανάμεσα στους τέσσερις πρώτους.

Επιδίωκε, ωστόσο, να περάσει ακριβώς αυτό το μήνυμα: ότι παραμένει εκτός «δούναι και λαβείν» σε Λίγκα και ΕΠΟ.

Την υποψήφια του Παναθηναϊκού ψήφισαν μόνο η ΑΕΚ, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη και ο Λεβαδειακός. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο ΠΑΟΚ.

Το ίδιο συνέβη και με τον εκπρόσωπο του Παναιτωλικού Μάκη Μπελεβώνη, ο οποίος επίσης ψηφίστηκε από άλλες τέσσερις ΠΑΕ (ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Πλατανιά και Κέρκυρα) εκτός από τη δική του, παρότι η ομάδα του εκπροσωπεί ένα από τα υγιέστερα και καθαρότερα κομμάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top