Ανακοίνωση εξέδωσε η θύρα 13 που ζήτησε βροντερό παρών τη Δευτέρα (16/10, 19:30) στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Super League, απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ εφιστά την προσοχή των οπαδών, ώστε να αποφύγουν ενέργειες που θα βλάψουν την ομάδα τους, οικονομικά και αγωνιστικά. Τέλος γνωστοποίησε την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:
" Η ΘΥΡΑ 13 ανακοινώνει, σαν ένα πρώτο μέτρο ενίσχυσης της ομάδας μας, ότι εκδίδει διαρκείας ποδοσφαίρου για τις θύρες 13-14 στην τιμή των 100 ευρώ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ  ΕΤΉΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ. Το ποσό των 100 ευρώ αφορά καθαρά την  ενίσχυση της ομάδας μας και δίνει την δυνατότητα στους νέους κατόχους να παρακολουθήσουν τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και ταυτόχρονα να έχουν ενεργό ρόλο στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Καλούμε όλον τον κόσμο να ξαναγεμίσει το γήπεδο μας τη Δευτέρα στον αγώνα με τη Λάρισα για να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Εφιστούμε σε όλους την προσοχή ώστε να αποφύγουν ενέργειες (π.χ.  άναμμα πυρσών) που θα βλάψουν την ομάδα μας οικονομικά και αγωνιστικά.

Υ.Γ. Τέρμα τα λόγια, ήρθε η ώρα για πράξεις…"
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top