Τελευταίες δοκιμές για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Ωραίο ποδόσφαιρο είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το μεσημέρι της Κυριακής (08/10) όσοι βρέθηκαν στο Στάδιο Αλκαζάρ. Δείτε τα πλάνα της αναμέτρησης ΑΕΛ-Τρίκαλα 2011.
Η ΑΕΛ υποδέχθηκε τα Τρίκαλα 2011 μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Οι δύο προπονητές αφού τέσταραν στο πρώτο ημίχρονο την ετοιμότητα των ομάδων τους, στο δεύτερο πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές και έκαναν δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.
Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό και με πολλές φάσεις εκατέρωθεν.
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με την Χριστοφορίδη με κοντινή προβολή, για να ισοφαρίσουν τα Τρίκαλα μετά από εκτέλεση φάουλ και κακή αντίδραση της άμυνας της ΑΕΛ. Αυτό όμως δεν ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου μιας και η Λόγου με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της Χαρακοπούλου για το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά και οι φάσεις ήταν λιγότερες. Τα Τρίκαλα τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την Μπαρμπόσα με μακρινό σουτ μετά από κακή εκτίμηση της Βλασειάδου. Η ΑΕΛ ευχαριστεί για ακόμα μία φορά την ομάδα των Τρικάλων για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση για το φιλικό. Πλέον η ΑΕΛ ετοιμάζετε για την δύσκολη πρεμιέρα μέσα στην Καρδίτσα με τις αρκετά ενισχυμένες και αποφασισμένες για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, Ελπίδες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top