Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Γιώργος Παράσχος
«Δυστυχώς για ακόμα μία αγωνιστική ήμασταν άξιοι της τύχης μας. Είναι αδιανόητο για μένα. Ένα παιχνίδι το οποίο ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, να χάνουμε τόσα πολλά γκολ, που πιστεύω ότι αν προηγούμασταν απέναντι σε αυτή την ομάδα -γιατί νομίζω ότι ήταν η πιο εύκολη ομάδα που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα- θα μπορούσαμε να κάνουμε μια άνετη νίκη. Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτή την ικανότητα. Δεν είναι μόνο η τύχη, είναι και η ανικανότητα, δυστυχώς, της ομάδας μας και αυτό το έχουμε πει από τις πρώτες αγωνιστικές που είμαστε πάρα πολλοί δύσκολοι στο γκολ. Αλλά, τόσο σημαντικές ευκαιρίες, σε άδεια εστία, να μην μπορείς να πετύχεις γκολ, είναι πέραν της λογικής... Από εκεί και πέρα το άσχημο για μας είναι ότι οτιδήποτε λάθος και να κάνουμε, το πληρώνουμε δυστυχώς. Κάναμε ένα λάθος σχεδόν στο άουτ και από εκείνη τη σέντρα δεχτήκαμε το γκολ. Από έναν αντίπαλο που μας έκανε αυτό το γκολ και ένα σουτ στο α' ημίχρονο. Θέλω να σταθώ λίγο στο παιχνίδι του β' ημιχρόνου... Ανά πέντε λεπτά κάποιος παίκτης της ΑΕΛ έπεφτε διαρκώς στο έδαφος κι έτσι δεν μπορούσε να παιχθεί παιχνίδι ούτε ν' αποκτήσει ρυθμό. Είναι ξεφτίλα του ποδοσφαίρου μας! Δεν είναι δυνατόν, ούτε πρόκειται να πω στα παιδιά ποτέ να πέφτουν κάτω και να κάνουν τέτοιες καθυστερήσεις ή αυτό που βλέπουμε διαρκώς με τους τερματοφύλακες, να πέφτουν κάτω και να επιζητούν διαρκώς την καθυστέρηση. Δε νομίζω ότι με αυτές τις ενέργειες κερδίζουμε κάτι. Μπορεί να κερδήθηκε ένα παιχνίδι από την ΑΕΛ, αλλά νομίζω ότι είναι ο απόλυτος εξευτελισμός πραγματικά του ποδοσφαίρου μας».

Για το "αύριο" της ομάδας του: 
«Ποιο αύριο... αύριο... Θέλει πολλή υπομονή. Δεν σκύβουμε τα κεφάλια και συνεχίζουμε. Τι να κάνουμε. Ισως μας γυρίσει και λίγο η τύχη. Ίσως να μπορέσουμε κάποιες ευκαιρίες που κάνουμε, να καταλήξουν γκολ. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει παιχνίδια που τα χάσαμε μέσα από τα χέρια μας και ειδικότερα το σημερινό».

Για το ότι ένα λάθος πάντοτε κοστίζει στον Πλατανιά: 
«Είναι και θέμα τύχης. Είναι δυνατόν σε μία σέντρα που γίνεται να δέχεσαι διαρκώς γκολ; Ας βγει μια φορά άουτ, ή ας χτυπήσει στο δοκάρι, ή να αποκρούσει ο τερματοφύλακας! Από εκεί και πέρα όμως εμείς τραβάμε ένα βάσανο από την αρχή της περιόδου με την άμυνά μας. Πάλι η άμυνά μας ήταν τελείως αλλαγμένη. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τον Κοροβέση αριστερό μπακ. Τον επιθετικό παίκτη τον κάναμε αριστερό μπακ γιατί μας δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον Βάντερσον. Διαρκώς έχουμε αλλαγές σε αυτό τον τομέα. Δεν μας αφήσουν σε ησυχία τα προβλήματά μας. Με τις πολλές αλλαγές στην άμυνα χάνουμε και τη συνοχή μας και τις αλληλοκαλύψεις που πρέπει να έχουμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top