Για κλοπή επιμένει να μιλά ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-1). «Μας έκλεψαν τη νίκη, δεν αλλάζω αυτό που είπα», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Αναλυτικά ο Ηλίας Φυντάνης: 
-το αν επιμένει πως ο Παναθηναϊκός «έκλεψε» τη νίκη: «Δεν αλλάζω αυτό που είπα. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έκλεψε τη νίκη, με τον τρόπο που είδατε. Εγώ επιμένω για τη φάση του πέναλτι. Αν ο Φατιόν φορούσε πράσινη φανέλα θα δινόταν το πέναλτι; Νομίζω πως ήταν υπερβολικό το σφύριγμα. Επηρεάστηκε από τον κόσμο, ήταν εσκεμμένο; Δεν ξέρω τι να πω… Ίσως ξεγελάστηκε ο διαιτητής, γιατί αν έπεφτε κι ο Φατιόν θα έλεγε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Όμως εκείνος έμεινε όρθιος. Η κλοπή της νίκης έγινε στο οφσάιντ που έδωσε σε βάρος μας. Με 1-2 στο 90’ το ματς τελειώνει εκεί. Μας κλέψανε τη νίκη, αλλά δεν δικαιολογούμαστε κι εμείς. Η ομάδα δεν γύρισε πίσω, αφού βάλαμε γκολ με τον Περόνε και χάσαμε ευκαιρία με τον Μασούρα. Επιμένω πως αν μετρούσε το γκολ στο 90’ θα κερδίζαμε».

-την κριτική πως δεν «χτύπησε» τη νίκη μετά την αποβολή του Άλτμαν: «Δύο λεπτά πριν την αλλαγή του Ντέλετιτς, έχει δεχτεί κίτρινη κάρτα. Βρίζεται με τον αντίπαλό του, υπάρχει ένταση. Θέλαμε να γεμίσουμε το κέντρο για να έχουμε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Όταν μπήκε ο Λαγός βάλαμε και επιθετικό, τον Γιαννιτσάνη. Είχαμε το σκεπτικό ότι μαζί με τον Ναζλίδη θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν κλειστήκαμε πίσω. Όταν σου ακυρώνουν το γκολ στο 90’, ο παίκτης από μόνος του γυρίζει πίσω ασυναίσθητα. Και στη φάση του γκολ που δεχτήκαμε ήταν δύο αμυντικοί μας με δύο παίκτες του Παναθηναϊκού. Αδρανήσαμε στο γκολ, αφήσαμε τον Χίλιεμαρκ να βγάλει τη σέντρα και ο Μολέδο έβγαλε εκτός τροχιάς στον Φάρκας. Εκεί γιατί δεν είναι φάουλ;».

-το αν διακρίνει βελτίωση στην ΑΕΛ: «Η ομάδα μας στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει δείξει άλλο πρόσωπο. Παίξαμε με τον ΠΑΟΚ, που είχε από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη, και σκοράραμε. Το ίδιο και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτό δείχνει βελτίωση. Η εικόνα μας όσο πάει θα βελτιώνεται. Κάποιοι μας έχουν καταδικάσει, αλλά εγώ πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να ανέβει αρκετά στη βαθμολογία. Άλλωστε και το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό».

-το αν νιώθει πίεση με τόσες αλλαγές προπονητών: «Υπάρχει πίεση, ειδικά στην ΑΕΛ υπάρχει πολλή πίεση. Ο κόσμος είναι απαιτητικός. Η ΑΕΛ έχει πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο κόσμος περιμένει κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν είναι εύκολο με την κρίση που υπάρχει. Η θέση του προπονητή είναι δύσκολη, αλλά εμένα δεν με επηρεάζει αυτό. Νιώθω σαν να είμαι πέντε χρόνια στον πάγκο».

-την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Δεν ξέρω αν έχουν επηρεαστεί με τα προβλήματα που έχουν. Έχει από τα καλύτερα μπακ του πρωταθλήματος, άσχετα αν εμείς τους περιορίσαμε. Δυστυχώς βρέθηκε ο βοηθός και μας έκλεψε τη νίκη».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top