Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβέτσιος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ μίλησε στο sdna, υποστηρίζοντας πως η παρουσία του κόσμου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο σε αυτόν και τους συμπαίκτες του.
Αρχικά αναφέρθηκε στην κατάκτηση των τριών βαθμών και στον τρόπο που ήρθε αυτή η επιτυχία υποστηρίζοντας ότι «Εντάξει αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Αυτό που δικαιούμασταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα το πήραμε στο τέλος. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να το έχουμε καθαρίσει πιο νωρίς. Στο τέλος κινδυνεύσαμε όμως τελικά κερδίσαμε και δεν το πληρώσαμε».
Για τον Παναθηναϊκό από εδώ και στο εξής ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Ερωτηθείς για το πόσο μπορεί η επικράτηση επί της ΑΕΛ να βοηθήσει ο Έλληνας αμυντικός σχολίασε ότι «Και από βαθμολογικής άποψης και από ψυχολογικής είναι πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για την ομάδα μας και κάθε νίκη μας δίνει ώθηση για την συνέχεια. Κάθε νίκη μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση».
Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για βράδυ Δευτέρας, ο κόσμος έδωσε μαζικά το παρόν στη Λεωφόρο και στήριξε τον Μαρίνο Ουζουνίδη από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τόνισε πως η παρουσία του κόσμου αποτελεί για εκείνον και τους συμπαίκτες του έξτρα κίνητρο. «Πραγματικά τον κόσμο τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μας στηρίζει με υγεία. Είναι φανταστικό να παίζουμε μπροστά σε αυτό τον κόσμο. Στα δύο τελευταία παιχνίδια μας έχει στηρίξει πάρα πολύ. Όταν βλέπεις αυτόν τον κόσμο, θέλεις να κερδίσεις ακόμα περισσότερο για να τον ευχαριστήσεις».
Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στις δικές του πολύ καλές εμφανίσεις που τον έχουν καθιερώσει στο βασικό σχήμα της ομάδας λέγοντας ότι «Είναι ευχάριστο για μένα, θεωρώ πως δένω σιγά σιγά. Με βοηθάνε πολύ τα παιδιά μέσα στην ομάδα και πιστεύω πως παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top