Εμφανώς εκνευρισμένος από την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έκανε παρέμβαση στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» της NOVA αναφέροντας τα εξής:
Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
«Συγχαρητήρια στο κανάλι σας για την αντικειμενική μετάδοση και τον σχολιασμό, αυτό είναι ίσως το μόνο φωτεινό σημείο της βραδιάς. Αν δείτε τι γίνεται στη Λάρισα αυτή τη στιγμή, θα καταλάβετε. Είναι κρίμα. Θα ήθελα να ρωτήσω το έξης, εάν πραγματικά υπάρχει αυτό που φημολογείται οτι ο Θωμάς Μητρόπουλος έχει πάρει τα χέρια του στη διαιτησία, όπως στο παρελθόν πίσω απο αυτά που γίνονται κάθε Κυριακή πίσω από όλα τα παιχνίδια κάθε Κυριακή είμαστε μπροστά στην αρχή ενός νέου δράματος...ήλπιζα ότι ο κ. Γραμμένος θα τιθασεύσει το κομμάτι της διαιτησίας. Αν δεν έχει καταλάβει τι γίνεται πίσω από την πλάτη του ή δεν κάνει γι αυτό ή συμβαίνουν άλλα πράγματα. Αυτό που έγινε σήμερα είναι πρόκληση. Θέλω να δω ξανά τις φάσεις. Εκείνο που είναι συγκλονιστικό είναι αυτό που γίνεται στο γκολ της ΑΕΛ. Η φάση είναι ξεκάθαρη, δεν είναι γρήγορη, είναι ελεγχόμενη, δεν μπορεί να ακυρώσει κάποιος αυτό το γκολ.

Ο μεγάλος ΠΑΟ, καταλαβαίνω οτι χρειάζεται στήριξη, κι οτι κανείς δεν θέλει να καταρρεύσει, άλλα δεν γίνεται ομάδα σαν τη δική μου η οποία έχει μέχρι τώρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα να έχει τέτοιο χειρισμό. Για μας σήμερα ήταν η έναρξη για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από πέρυσι. Στόχος είναι η 5η μέχρι 10η θέση. Είμαστε ομάδα με νοικοκυριό, έχουμε το καλύτερο προπονητικό στην επαρχία και το καλύτερο γήπεδο, πέντε χιλιάδες διαρκείας.

Εγώ θα αποκαλύψω αυτό που ξέρω, τι έχει γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ό,τι και να γίνει από αυτούς τους ανθρώπους η ομάδα μου θα κατακτήσει τη θέση που της αξίζει.  Έχουμε παίκτες που έχουν κατακτήσει νταμπλ, είχαμε κωμικούς προπονητές μέχρι σήμερα, θέλεις να αναβαθμίσεις την ομάδα σου αλλά επιλέγεις ανθρώπους που σε εκθέτουν. Είναι δύσκολο το ποδόσφαιρο. Σε πλησιάζουν και σε συμβουλεύουν και παίρνεις έτσι ανθρώπους που σε εκθέτουν.  Σας δίνω το λόγο μου όμως οτι η σημερινή μέρα με κάνει πιο δυνατό, δεν με απογοητεύει.

Στηρίξω τα παιδιά και τον Φυντάνη που είναι μεγάλος προπονητής και έχει αλλάξει την ομάδα. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν αυτοί που νομίζουν οτι θα γίνουν βεζίρηδες στη θέση του βεζίρη ότι καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Είναι σαν να σε απατάει η γυναίκα σου και για να την εκδικηθείς και κόβεις τα γεννητικά σου όργανα.  Αυτό κάνουν στο ποδόσφαιρο. Αυτό που έγινε σήμερα αν γινόταν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα κάναμε άλλη συζήτηση.  Αν γίνονταν αυτά στο ντέρμπι καταλαβαίνεται ότι θα είχε πέσει η κυβέρνηση, αλλά και η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα.

Αν ο κ. Βασιλειάδης θέλει να το εξυγιάνει το ποδόσφαιρο τότε πρέπει να καλέσει συγκεκριμένους ανθρώπους που ξέρουν πως έχουν τα πράγματα και να κάνουμε μια συζήτηση. Έχω ακούσει κασέτα να γελάει ο Θωμάς και να διαμαρτύρεται πρόεδρος για το χρονικό σημείο της αποβολής ενός παίκτη.  Ξέρω πως λειτουργεί αυτός ο άνθρωπος.

Αυτό που βλέπω τώρα μου θυμίζει το 1996 με 2002. Έχει μεταβιβαστεί συγκεκριμένη ΠΑΕ σε εικονικό πρόσωπο και έχω δει τα συμβόλαια. Υπάρχουν συμβόλαιο που πιστοποιούν ότι ιστορική ΠΑΕ έχει μεταβιβαστεί σε πρόσωπο - Χ-.

Βλέπεται τι γίνεται. Η ομάδα μου έχει στοχοποιηθεί εξαιτίας μου. Επειδή ξέρω να μιλάω. Αυτό που έγινε σήμερα, είναι στοχοποίηση, είναι κλοπή τριών βαθμών. Είχαμε τόσο κακό πρόγραμμα, είχαμε ολα τα ντέρμπι. Όμως έχουμε στόχους, στόχος είναι η Ευρώπη. Απο την προηγουμένη Κυριακή γίναμε πάλι οικογένεια, σαν ΠΑΕ, στα αποδυτήρια. Δεν πρόκειται να λυγίσουμε , κι εγώ προσωπικά δεν θα πουλήσω την ομάδα  για να γίνω εικονικός ιδιοκτήτης, εμείς είμαστε με τα προσφυγόπουλα και άλλοι με χορηγίες για να αλλάξουν οι συσχετισμοί στη σούπερ λίγκα.

Εγώ δεν υπολογίζω τίποτα, έχω αποφασίσει να μη γίνω ραγιάς, κι έτσι, όπως στο παρελθόν αποκάλυψα τι γινόταν έτσι θα γίνει και τώρα. Δεν εξαρτώμαι από κανέναν. Ότι έχουν αρνητικό να μου προσάψουν ας το κάνουν.

Ο Ελ Καντουρί μας εξύβρισε όλους, όμως εμένα έβαλαν πρωτοσέλιδα. Ο αθλητικός δικαστής, κ. Καποδίστριας, έγραψε την αλήθεια όμως κανένας δεν την ανέλυσε.  Αυτό το σύστημα δεν θα αντέξει. Όπως δεν άντεξε και το προηγούμενο.

Το ποδόσφαιρο γίνεται καθαρό αλλά δεν θα το αφήσουν μέχρι τέλους καθαρό. Γιατί είναι χρυσή ευκαιρία να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο.  Υπάρχει το υπ’ αριθμόν 10238 και 10239 συμβόλαια στο συμβολαιογραφείο Δρόλια που αποδεικνύουν πως το 2015 μεταβιβάστηκε ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και κανείς δεν το έχει αναδείξει γιατί υπάρχει τρόμος.  Έχουμε αρχίσει να απολαμβάνουμε την αρχή ενός νέου τρόμου, αυτή είναι η πραγματικότητα... »  
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top