Δείτε τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Φατιόν Άντονι, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό, Μetropolis, για το ματς με τον ΠΑΟΚ και την συνέχεια της ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Φατιόν Άντονι
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: 
«Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα αν δούμε την εμφάνιση του πρώτου μέρους και ειδικά με τον τρόπο που δεχτήκαμε το γκολ. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν επικίνδυνος, δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις κι αν δεν είχαμε δεχτεί το γκολ θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση η οπισθοχώρηση του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα βρει λύσεις, έχουμε καλό υλικό και θα έρθουν τα αποτελέσματα και η ηρεμία στον σύλλογο».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: 
«Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, το θέμα είναι να βρεθεί η χημεία μεταξύ τους και φάνηκε ότι είχαν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους. Η ΑΕΚ έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα αυτή τη στιγμή, είναι πολύ καλή μεσοεπιθετικά παρότι ήρθε η ήττα χθες από τον Αστέρα. Βέβαια και ο ΠΑΟΚ μπορεί, αλλά πρέπει να βελτιωθεί. Δεν περίμενα πάντως ο Ολυμπιακός να κάνει τέτοιες γκέλες φέτος».

Για το επεισόδιο των Κούγια-Ελ Καντουρί: 
«Δεν είδα ακριβώς τι έγινε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top