Την παρέμβαση της ΕΠΟ ζήτησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, για την ενέργεια του Αλέξη Κούγια, να τον φτύσει στο πρόσωπο, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, στην κάμερα της Nova.
Αναλυτικά ο Ομάρ Ελ Καντουρί:
«Είναι φυσιολογικά αυτά, η ένταση στους πάγκους, αλλά αυτό που συνέβη με αυτό τον άνθρωπο που μετά πληροφορήθηκα ότι είναι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και ήρθε στο τέλος και έφτυσε στο πρόσωπό μου νομίζω ότι μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Ελπίζω η ελληνική Ομοσπονδία να μεριμνήσει για όλο αυτό γιατί υπάρχει και βίντεο και θέλω να δω αν θα υπάρξει η ίδια συμπεριφορά και στην Τούμπα.
Δεν απειληθήκαμε και σε μία φάση δεχτήκαμε ένα τυχερό γκολ, πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό και να βρούμε μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίζουμε αυτά τα ματς. Θα βελτιωθούμε αλλά ακόμα και σήμερα ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε, το γήπεδο ήταν πάρα πολύ κακό και εμάς μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο.
Ο χαρακτήρας μας θα χτιστεί κερδίζοντας τα εκτός έδρας παιχνίδια, με τον Απόλλωνα αξίζαμε κάτι καλύτερο, όμως το γήπεδο ήταν καλύτερο, σήμερα αξίζαμε κάτι πολύ περισσότερο, αλλά το γήπεδο ήταν πάρα πολύ κακό.
Δεν ξέρω αν θα είναι καλή η διακοπή, μπορεί να λειτουργήσει και πιο θετικά καθώς ο προπονητής θα δουλέψει πιο πολύ στην τακτική αλλά το επόμενο ματς θα δείξει αν ήταν υπέρ μας». 
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top