Η εκτός έδρας νίκη επί του Αρκαδικού έχει περάσει ήδη στην …ιστορία και η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το επόμενο ματς, αυτό με τον Ερμή Αγιάς στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας.
Ο Χρήστος Χασανίδης δεν έχει στην διάθεσή του τον Σωκράτη Ναούμη, ενώ και ο Γιώργος Βλαχούλης αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στην γάμπα, αλλά χωρίς να τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο τοπικό ντέρμπι, καθώς από την Πέμπτη θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του προπονητικού τιμ.
Μιλώντας για το επερχόμενο ματς των βυσσινί ο Σωτήρης Γκιουλέκας τόνισε: «Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Εντοπίσαμε τα όποια λάθη κάναμε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, στον αγώνα με τον Αρκαδικό και πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και ο κόσμος θέλουμε να έρθει να μας στηρίξει, καθώς εκτός από την ανάγκη της νίκης, τέτοια ματς κάνουν καλό στο μπάσκετ της πόλης και της ευρύτερης περιοχής».
Αναφερόμενος στο ματς της Τρίπολης επισήμανε: «Ήταν μια νίκη που εκτός της βαθμολογικής της σημασία, ήταν σημαντική και για την ψυχολογία μας. Πρέπει όμως να διδαχθούμε από τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top