Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ερμή Αγιάς, που έγινε στο κλειστό Νεάπολης Λάρισας.
Δηλώσεις
Κώστας Σαριμπαλίδης: «Μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Δώσαμε αξία στο διπλό που κάναμε με τον Αρκαδικό. Με τα «πάνω» μας και τα «κάτω» μας. Το θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε το άγχος. Στο δεύτερο ήμασταν όλοι μαζί μια γροθιά. Ενωμένοι. Πήραμε τη νίκη. Δεν κοιτάμε τίποτα άλλο. Έχουμε δύο μέρες ξεκούραση και το επόμενο παιχνίδι μπροστά μας».

Χρήστος Χασανίδης: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Υπό αυτές τις συνθήκες. Χωρίς να παίζουμε στο δικό μας γήπεδο. Για χίλιους λόγους. Με έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι. Ήμασταν εμείς οι τυχεροί στηριζόμενοι στην θέληση περισσότερο. Είχα πει στα παιδιά ότι μέχρι το 40′ είμαστε προετοιμασμένοι να πιέσουμε και να πιεστούμε. Όσον αφορά το παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο με τις αλλαγές στην άμυνα των αντιπάλων, καθώς εμείς δεν καταφέραμε να το διαβάσουμε σωστά. Αυτό ήταν που βελτιώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σε συνδυασμό με την ευστοχία στο τρίποντο και την ομαδικότητα που δείξαμε. Αυτό είναι δείγμα ικανότητας και αποφασιστικότητας. Ευχαριστώ τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες. Το Λαρισινό μπάσκετ έχει κόσμο εδώ. Καλό είναι να κάνουμε τα πάντα για να μείνει αυτός ο κόσμος εδώ».

Γρηγόρης Γιασάρης: «Πρώτα απ’ όλα δίνουμε συγχαρητήρια στην ΑΕΛ γι’ αυτή τη νίκη. Ήταν δίκαιη η νίκη. Είχαν πιο πολύ πάθος. Πιο πολύ θέληση. Στα παιχνίδια αυτά είναι τομείς που μετράνε περισσότερο. Εμείς προσπαθήσαμε με κάποιες εκλάμψεις να φανούμε ανταγωνιστικοί. Από αυτά που είπαμε μέσα στη βδομάδα για την θέληση και το πάθος, δεν κάναμε τίποτα απολύτως. Σίγουρα η ευθύνη ανήκει σε εμένα. Πρέπει να δώσω στα παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μία νέα ομάδα, με νέους παίκτες. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι τα τελευταία λεπτά του αγώνα και η εικόνα που δείξαμε. Δεν αξίζει αυτή η εικόνα στον Ερμή Αγιάς με την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω ο κόσμος να είδε ένα καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Συνεχίζουμε. Αν δεν παίζεις με καρδιά και θέληση, όλα τα άλλα είναι σχετικά».
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top