Ήττα με 4-1 σετ για την ανδρική ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΛ σε φιλικό προετοιμασίας, από την ομάδα του Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας, στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο της Λαμίας.
Οι δηλώσεις των προπονητών
Νίκος Καλαθάς (ΑΕΛ): Ήταν για εμάς ένα παιχνίδι το οποίο δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στη γενικότερη εικόνα της ομάδας. Ήμασταν νωχελικοί καθ όλη τη διάρκεια με κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Αν μη τι άλλο μας βοήθησε πάρα πολύ να δούμε λάθη και κενά και αποτέλεσε ένα πολύ κάλο μάθημα.Ευχαριστούμε τη Φθία και τον Θ.Παπαθωμόπουλο για τη φιλοξενία και ευχόμαστε στην ομάδα της Λαμίας καλή δύναμη, υγειά και επίτευξη του στόχου τους στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 που ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο. Εμείς στρέφουμε τη προσοχή μας στο πρώτο επίσημο ματς κυπέλλου με την Αργώ Βόλου την Κυριακή που μας έρχεται.

Παπαθωμοπουλος Θοδωρής ( ΦΘΙΑ ): "Σήμερα δώσαμε το τελευταίο μας φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάναμε σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό παιχνίδι... Ταυτόχρονα όμως είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποιες αδυναμίες, όπως τα λάθη στο 1ο σετ και το 5ο. Αλλά και κάποια πολύ θετικά όπως η αντίδραση μας στο τέλος του 1ου σετ και στο 4ο που το γυρίσαμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων και κυρίως κάποιων μικρών πχ. Κωσταρας. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα και ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα μπροστά μας.Από σήμερα ξεκινάμε προετοιμασία για το πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι το επόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο και την ΑΕΛ για σήμερα και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες."
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top