Μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου να κάνει δεκτή την παραίτηση μου και εφ όσων εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της αγαπημένης μας ομάδας μετά την αναπλήρωση μου κάνω γνωστό για όποιον ενδιαφέρεται το κείμενο της παραίτησης μου.
ΠΡΟΣ: ΠΑΕ ΑΕΛ Λάρισα 28/09/2017
Υπόψη μεγαλομετόχου κ.Κούγια και μελών Δ.Σ.
Κύριε Κούγια,
Κύριε Πρόεδρε,
κ.κ. Σύμβουλοι,
Με την παρούσα σας κάνω γνωστό πως δεν επιθυμώ πλέον να αποτελώ μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της αγαπημένης μας ομάδας, κάτι που ήταν για εμένα όνειρο ζωής. Ως εκ τούτου, παραιτούμαι από την τιμητική θέση του Α’ Αντιπροέδρου, αλλά και του απλού μέλους του ΔΣ.
Οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να παραιτηθώ, άπτονται τόσο της ηθικής μου υπόστασης, όσο και της οικογενειακής αλλά και επαγγελματικής μου δραστηριότητας.
Το ότι σιώπησα ως τώρα και εξακολουθώ να μην μιλώ, δεν σημαίνει πως δεν ξέρω τι να πω. Ωστόσο, γνωρίζω ακριβώς και τι δεν πρέπει να πω!
Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω προσωπικά τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Κούγια, για την δυνατότητα που μου έδωσε να υπηρετήσω την ομάδα μου από αυτή την τιμητική θέση. Όντας γεννημένος κυριολεκτικά στα αποδυτήρια της μονάκριβης ΑΕΛ, έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να επιτύχει τους στόχους της. Πλέον, εύχομαι αυτό να συμβεί στο άμεσο μέλλον και σύντομα να την καμαρώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω, παρακαλώ όπως η παραίτησή μου και επιθυμία μου, γίνει δεκτή.

Με τιμή,
Ηλίας Παλαιοχωρλίδης
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top