Στο «Crabby Joes», στο Λονδίνο του Οντάριο, η ΑΕΛ Καναδά γιόρτασε την ετήσια τελετή λήξης του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL. Η γιορτή συνοδεύτηκε από αρκετό φαγητό, ποτό, γέλιο, αδελφικότητα, ακόμα και το παραδοσιακό «1, 2, 3, ΑΕΛ»!!!!
Μια πραγματική οικογένεια της ΑΕΛ!!
Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, μιλώντας σ’ αυτή την υπέροχη βραδιά ανέφερε:
«Απόψε είναι βραδιά γιορτής και όχι ποδοσφαίρου. Είναι βραδιά αγάπης, ευτυχίας, και αδελφικότητας. Είναι η βραδιά της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ!
Αυτό είναι που κάνει αυτή την ομάδα τόσο ξεχωριστή και πετυχημένη. Είναι η συγκέντρωση όλων των παικτών για φαγητό, ποτό, γέλιο, χαρά και αστεία μεταξύ μας. Η αποψινή συγκέντρωση είναι ο λόγος που κυριαρχούμε στο MMSL.

Απόψε θα συγχαρώ την ομάδα μας για:
την κατάκτηση του πρωταθλήματος,
την επίτευξη του ρεκόρ τριών συνεχόμενων αήττητων περιόδων,
την πέμπτη κατάκτηση «Χρυσού Παπουτσιού» από τον Κιθ Άντριου,
την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης.
Θα συγχαρώ επίσης την Β’ ομάδα μας που πέτυχε εντυπωσιακό ρεκόρ με δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, που είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της Β’ ομάδας. Θα είναι μια ομάδα που θα προσεχθεί μελλοντικά!

Υψώνω το ποτήρι μου σε όλους τους παίκτες μου και λέω «Ευχαριστώ αδέλφια! Χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε ΑΕΛ».

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον έναν από τους αρχηγούς μας, τον Τζον Μιχαλόπουλο. Η κόρη του Τζον (Αγγελική Μιχαλοπούλου) βρίσκεται στην Ελλάδα, στη Λάρισα και δοκιμάζεται στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ. Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Τζον και την Αγγελική. Τζον, πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για την κόρη σου!! Συγχαρητήρια αδελφέ, ότι καλύτερο και μόνο επιτυχίες για την Αγγελική!

Απόψε υψώνουμε τα ποτήρια μας για μια ξεχωριστή πρόποση στον αδελφό μας Δημήτρη Κούρο. Ευχαριστούμε που έκανες ότι μπορούσες για εμάς αδελφέ! Ανυπομονούμε να σε δούμε σύντομα!

Υψώνουμε επίσης τα ποτήρια μας για πρόποση στον κύριο Ασπρούδη (sportlarissa.gr), καθώς και το aelole.gr για την συνεχή κάλυψη και υποστήριξη της ΑΕΛ Καναδά.

Ευχόμαστε επιτυχία στα αδέλφια μας στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Η συμβουλή μου στους παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να πιστεύουν στους εαυτούς τους, στους συμπαίκτες τους, στους προπονητές τους και ΠΟΤΈ να μην σταματούν να παλεύουν! Πιστεύουμε σε εσάς.

Τέλος, υψώνουμε τα ποτήρια μας και κάνουμε πρόποση για όλους τους οπαδούς μας στην Ελλάδα και τον Καναδά. Αγάπη και σεβασμός σε εσάς!!»



 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top