Στην τελευταία του «προσωπική δήλωση», που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας επέλεξε να χρησιμοποιήσει και την εφημερίδα FORZA στις προσωπικές του υποθέσεις και ποδοσφαιρικές «αντιδικίες».
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της εφημερίδας FORZA:
«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι χυδαία εξυβρισθέντες από τον Ελ Καντουρί, ο οποίος σε συνέντευξη του στην αθλητική εφημερίδα Forza της Θεσσαλονίκης μας απειλεί να μην πάμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου στην Τούμπα, γιατί εκεί "θα μας δείξει..." , θα υποβάλλουμε μήνυση στον εισαγγελέα πλημελειοδικών Λαρίσης, ως κατά τόπον αρμόδιο και είναι βέβαιο ότι ο νέος αυτός νταής και υβριστής μανάδων των γηπέδων θα λάβει την τιμωρία που του αξίζει, αφού άλλωστε υπάρχει το νομικό προηγούμενο των Κασάμι – Περέιρα”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην “προσωπική του δήλωση» ο Κούγιας.

Αυτά τα οποία αναφέρει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 δεν τα είπε ποτέ ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

«Δεν έχω ξανασυναντήσει πρόεδρο να μιλά έτσι σε ποδοσφαιριστή. Το να μου μιλάς έτσι μέσα στα μούτρα μου, είναι ότι χειρότερο μπορείς να μου κάνεις. Εγώ δεν του απηύθυνα το λόγο, μίλησα με έναν κύριο με κοστούμι στον πάγκο. Εγώ μιλάω γαλλικά. Καταλαβαίνει και γαλλικά; Δεν ήξερα ότι είναι πρόεδρος, νόμιζα ότι είναι τιμ μάνατζερ ή φροντιστής ή κάτι τέτοιο. Αυτό, που έκανε ήταν απαράδεκτο κι ελπίζω οι ποδοσφαιρικές αρχές να του δώσουν να το καταλάβει. Έπαιζα 9 χρόνια στην Ιταλία, αν συνέβαινε εκεί, θα έκανε πολλούς μήνες να ξαναμπεί σε γήπεδο. Ο καθένας κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Μου είπαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά. Ελπίζω να έρθει και στην Τούμπα στον δεύτερο γύρο να μου τα πει στο πρόσωπο. Αλλά σιγά μην έρθει…», είναι η ακριβής δήλωση του Ελ Καντουρί, στην συνέντευξή του στη FORZA.

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό, ότι αυτό που πραγματικά είπε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, δεν έχει καμία σχέση μ' αυτό, που αναφέρει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964.

Οπότε ο καθένας μπορεί να συμπεράνει ότι ο Κούγιας, είτε δεν ξέρει να διαβάζει και να καταλαβαίνει ελληνικά, είτε είναι ψεύτης. Εκτός κι αν δεν διάβασε ο ίδιος την συνέντευξη και κάποιος τον πλάνεψε.

Υποθέτουμε ότι καμία από τις τρεις εκδοχές δεν τον τιμά, αλλά αυτό είναι προσωπική του υπόθεση.

Σαν FORZA θα του συστήναμε να είναι λίγο πιο προσεκτικός, κάθε φορά που αναφέρεται στην εφημερίδα μας και να μην αλλοιώνει, για τον οποιονδήποτε λόγο, την πραγματικότητα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top