Με αφορμή την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Παναχαϊκή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εφημερίδα «Match» της Αχαϊας.
Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
Με ποιον τρόπο θα υποδεχθεί η διοίκηση της ΑΕΛ την αποστολή της Παναχαϊκής;
«Με τον ιδανικότερο τρόπο. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ιστορικά σωματεία και εμείς σαν ΑΕΛ σεβόμαστε την ιστορία. Προσωπικά έζησα 7 χρόνια στην Παναχαϊκή και θέλω να φανώ άξιος οικοδεσπότης για την αποστολή της ομάδας. Οι εγκαταστάσεις μας θα είναι ανοιχτές για όλους, έχουμε 3 βοηθητικά γήπεδα και οτιδήποτε θελήσουν, εγώ προσωπικά, θα το αναλάβω».

Πως κρίνετε την απόφαση της αστυνομίας να απαγορεύσει την παρουσία φιλάθλων από την Πάτρα υπό τον φόβο επεισοδίων;
«Αυτά είναι κωμικά πράγματα. Το λέω δημόσια. Όποιος φίλος της Παναχαϊκής θέλει, μπορεί να έρθει άφοβα στη Λάρισα να δει το παιχνίδι. Ακόμα και τώρα καλώ τον κόσμο της Παναχαϊκής να έρθει και θα του παραχωρήσουμε μια κερκίδα ολόκληρη. Τέτοια ματς πρέπει να είναι γιορτή για όλους, όχι να φοβόμαστε για τα χειρότερα. Κανένα επεισόδιο δεν θα γίνει, εγγυώμαι εγώ γι’ αυτό».

Είχατε βγάλει μια ανακοίνωση ζητώντας να αλλάξει ημέρα το ματς, κάτι που δεν έγινε. Θα κατεβάσετε την ομάδα Νέων που λέγατε;
«Όχι θα παίξουμε κανονικά με την ανδρική μας ομάδα. Έχουμε πολύ μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να κάνουμε rotation ανάμεσα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θα παίξουν και πολλά παιδιά που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Έχουμε σαν στόχο το Κύπελλο. Η ΑΕΛ το έχει κατακτήσει δυο φορές και πάντα είναι στους άμεσους στόχους μας. Όσο για το πρωτάθλημα, η ΑΕΛ δε θα κινδυνεύει. Έχουμε εξαιρετικό υλικό και θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top