Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του, στο ματς με την ΑΕΛ. Τι είπε για τις αποβολές και τις διαμαρτυρίες της ΑΕΛ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη:
«Ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε πολύ εύκολα αλλά στο τέλος είχε αυτή την εξέλιξη και καταφέραμε να το κερδίσουμε. Σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τις αποβολές. Παίξαμε γρήγορα δεν απειληθήκαμε, είχαμε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Το ποδόσφαιρο έχει τις ιδιαιτερότητες. Ίσως όλα έγιναν για να πανηγυρίσουμε μία νίκη με αυτό τον τρόπο. Χρειαζόμαστε καλύτερα τελειώματα στις φάσεις μας. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μέχρι το τελευταίο λεπτό πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Γι’ αυτό κάναμε την κίνηση με τον Μολέδο μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι κοντά μας».

Για το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων: 
«Είναι κάτι που το περιμέναμε. Κάτι φυσιολογικό με βάση την βαθμολογική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΛ. Το πρόβλημα δεν ήταν η ΑΕΛ ήμασταν εμείς που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε πιο εύκολα».

Για την φάση του Άλτμαν: 
«Ήταν μία φάση. Δεν έχει ξαναγίνει. Είμαστε όλοι υπό μεγάλη πίεση από πολλά πράγματα και το μυαλό δεν είναι τόσο καθαρό. Κάτι που πάντως δεν πρέπει να γίνει».

Για τις διαμαρτυρίες της ΑΕΛ: 
«Το πέναλτι ήταν καθαρό, το οφσάιντ όπως το είδα δεν ήταν. Θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι και στο πρώτο ημίχρονο. Μην μπαίνουμε όμως σε αυτή την διαδικασία».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top