Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας γυναικών Βόλεϊ της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα με τον Φιλαθλητικό Λάρισας που είχε αρχικά οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου, στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολη μετατίθεται δύο ώρες αργότερα δηλαδή στις 20:00. Μετά από την απόφαση μου την νέα χρονιά να ενταχθώ στο γυναικείο τμήμα της Α.Ε.Λ. νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα συναισθήματα μου για την χρονιά που έρχεται αλλά και για τη χρονιά που φεύγει . Μια χρονιά που στα μέσα της φάνηκε να είναι χαμένη αγωνιστικά αλλά και επώδυνη ψυχικά για μένα .
Η απόφαση μου να αφήνω πίσω μου μια ομάδα που έζησα αρκετές χαρές , συγκινήσεις και λύπες σίγουρα δεν ήταν μια απόφαση στιγμής και δειλίας . Ήταν μια απόφαση ενός ανθρώπου πού ενώ πάλευε για το καλύτερο ζητούσε στήριξη και ένδειξη εμπιστοσύνης .
Ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι το φαβορί, ήθελα να είμαι αυτός που θα δούλευε και θα δημιουργούσα μια ομάδα με μεράκι να παίζει όμορφο σύγχρονο βόλλευ χωρίς διθυράμβους και κολακείες βασισμένη πάνω σε αληθινές σχέσεις και δυνατές βάσεις. Τους ευχαριστώ πάντως που μου δώσαν την δυνατότητα να συνεργαστούμε και να ζήσω στιγμές που θα τις θυμάμαι για πάντα .
Εύχομαι στον σύλλογο Φιλαθλητικό ομόνοια , αγάπη στα παιδιά του , και συμβολή του σε ένα όραμα όλων μας για ένα άθλημα που αξίζει πολύ περισσότερα.
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους , φίλους μου πια , της Ε.Α.Λ του ανδρικού τμήματος βόλλευ . παίκτες και εφόρους που με δέχτηκαν στην οικογένεια τους ,αφού έτσι τους ένιωσα , εκείνη τη δύσκολη στιγμή για μένα και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς . Τους ευχαριστώ που με έκαναν φίλο τους τόσο γρήγορα , που με εμπιστεύθηκαν να οδηγήσω την ομάδα τους και πολύ περισσότερο για το ότι άκουσα ένα ευχαριστώ που μάλλον το είχα πάρα πολύ ανάγκη να το ακούσω .
Τους εύχομαι από τη ψυχή μου το καλύτερο δυνατό και να ξέρουν ότι θα είμαι πάντα φίλος τους, Τους ευχαριστώ που μου έδωσαν τη δυνατότητα να ζήσω αυτή την εμπειρία μαζί τους.
Τη νέα αγωνιστική χρονιά δεν ξέρω αν ανοίγω έναν κύκλο συνεργασίας με την ομάδα της Α.Ε.Λ. ή συνεχίζω κάτι που άρχισε πριν 20 χρόνια περίπου. Σίγουρα οι θύμησες οι φωτογραφίες και οι αναμνήσεις εκείνων των χρόνων με έκαναν να νιώσω μεγάλη χαρά που θα είμαι ξανά στην ομάδα που ανδρώθηκα προπονητικά και μπόρεσα να και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στην ιστορία του βόλλευ της Α.Ε.Λ. και να είμαι και εγώ μέρος αυτής
Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Α.Ε.Λ. για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τους υπόσχομαι πως θα ακολουθήσω τα πιστεύω μου και θα είμαι αληθινός , δίκαιος , με όραμα να χτίσω κάτι που οραματιζόμαστε όλοι μας.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΡΑΠΑΣ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top