Στα πλαίσια της προετοιμασίας της η ανδρική ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΛ αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΠΣ ΦΘΙΑ Λαμίας στο στάδιο Αλκαζάρ το μεσημέρι της Κυριακής. Οι δύο ομάδες είχαν το χρόνο και την ευκαιρία να δοκιμάσουν συνθέσεις παίζοντας παράλληλα πολύ καλό βόλεϊ σε όλες τις περιπτώσεις. Παίχτηκαν 6 σετ εκ των οποίων όλα ήταν πολύ ανταγωνιστικά και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-3 αφήνοντας θετικές εντυπώσεις για όλους.
Συνθέσεις ομάδων:
ΑΕΛ: Ματουλας Θάνος, Μανταρας Κώστας, Τσιωλης Γιάννης, Κατσιγιαννης Αποστόλης, Βασιλακος Χάρης, Παπαστεργιου Χρήστος, Κοτιτσας Δημήτρης, Δορδοκιδης Θοδωρής, Αρχοντής Θάνος, Ισλαμαι Λεντιο, Καλαθάς Νίκος, Σιαμιώτης Άρης, Καββαδίας Πάνος,Αλεξόπουλος Σεφης,Γρουσπας Πάνος,Κοκκας Στέλιος, Αποστολουλης Πάνος, Γιώργος Μακρής(έφορος ).

ΦΘΙΑ: Κοντοκωστας,Κωνσταντινίδης, Ράπτης ,Κωσταρας,Νικολάου, Μπελουμπασης,Παπαθωμοπουλος,
Νατσιός ,Παιδιαδητης,Δημουλας,
Μωισιαδης

Δηλωσεις προπονητων:
Καλαθάς Νίκος (ΑΕΛ)
Ήταν το δεύτερο φιλικό για εμάς φέτος και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου στην φάση που βρισκόμαστε. Υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί στην ομάδα πράγμα το οποίο προσπαθούμε να το προσπεράσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να ενταχθούν στο 100% Όλοι οι παίκτες. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ακόμη και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα μας και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Η ομάδα της Λαμίας ήταν ένα πολύ καλό φιλικό για εμάς σήμερα εφόσον θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και αποτέλεσε ένα πολύ δυνατό κρας τεστ. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή πορεία με υγεία στο πρωτάθλημα της Α2.

Παπαθωμοπουλος Θοδωρής (ΦΘΙΑ)
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Ν.Καλαθα και την Αελ για την πρόσκληση. Καλή σεζόν με υγεία. Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς και είχαμε την ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε.Στο πρώτο μισό του παιχνιδιού είχαμε ενέργεια και συγκέντρωση. Στο δεύτερο μισό δεν είχαμε ρυθμό ίσως και λόγο των πολλών αλλαγών με αποτέλεσμα να χάσουμε την συγκέντρωση μας και να κάνουμε πολλά λάθη. Πάντως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Έχουμε κάποια προβλήματα και θα κοιτάξουμε να βρούμε λύση στο επόμενό διάστημα.
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top