Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση της Αντζέλικα Μιχαλόπουλος από τον Καναδά. Η Αντζέλικα είναι 24 ετών, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και πρόκειται για μία ολοκληρωμένη και έμπειρη παίκτρια που θα βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΛ στην επίτευξη των στόχων της.
Η νεαρή Χαφ με Ελληνική καταγωγή, ήρθε στην Ελλάδα και στην Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ, από τον μακρινό Καναδά και το Λονδίνο του Οντάριο εκεί όπου αγωνιζόταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Η αθλήτρια αφού δοκιμάστηκε και πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία, εντυπωσίασε τους ανθρώπους της ΑΕΛ με τις ικανότητές της και έγιναν άμεσα ενέργειες για την απόκτηση της.
Η Αντζέλικα όμως δεν είναι η πρώτη της οικογένειας Μιχαλόπουλος που θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΛ, μιας και ο πατέρας της John Mihalopοulos αγωνίζεται στην ΑΕΛ Καναδά.

Επιστρέφει η Ζντράβκοβιτς!!!
Με αυτή την μεταγραφή η ΑΕΛ ενισχύεται σημαντικά σε μία νευραλγική θέση που πονούσε μετά τον τραυματισμό της Ζντράβκοβιτς η οποία έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και αναμένεται να είναι έτοιμη να αγωνιστεί σε περίπου ένα μήνα, αποτελώντας μία πολύ σημαντική εσωτερική μεταγραφή. Τις υπόλοιπες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και τα τυπικά για ακόμα μία μεταγραφή η οποία λογικά θα είναι και η τελευταία. Παράλληλα από την Ακαδημία έχουν ήδη προωθηθεί στην πρώτη ομάδα οι γεννημένες το 2002 Σκοτεινιώτη Γεωργία και Ραφαέλα Λέμε και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα δοκιμαστούν και μερικές μικρότερες αθλήτριες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top