Ο Σουηδός μέσος, του Παναθηναϊκού, Όσκαρ Χίλιεμαρκ, τόνισε μετά το ματς με την ΑΕΛ πως η ομάδα του κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη παρά τις δύο κόκκινες κάρτες.
Αναλυτικά o Όσκαρ Χίλιεμαρκ:
«Ήταν ένα τρελό ματς, αρχίσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, στο δεύτερο μέρος κάναμε φάσεις, όμως προέκυψαν δύο κόκκινες, ξεκίνησε μετά ένας τρελός αγώνας και χάρη στη δύναμη και τη μαχητικότητά μας αλλά και τους φιλάθλους μας μπορέσαμε και πετύχαμε το νικητήριο γκολ.
Προφανώς και αυτό και μας εκνεύρισε και μας πείσμωσε γιατί όταν παίρνεις δύο κόκκινες είναι ένα διαφορετικό ματς, μιλήσαμε μέσα στο γήπεδο και αποφασίσαμε να παίξουμε για τη νίκη γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και ευτυχώς τα καταφέραμε.
Όταν έβαλε ο αντίπαλος δύο επιθετικούς εμείς έπρεπε να προσαρμοστούμε σε άμυνα και επίθεση και αυτό μας πήρε λίγο χρόνο και αμέσως μετά προέκυψαν οι κάρτες. Έχουμε κάνει ένα καλό ματς, ήμασταν καλοί και δυνατοί και νικήσαμε.
Μίλησα με τον προπονητή και την ομάδα πριν έρθω, έχουν ένα καλό πλάνο, μου πήρε μερικές μέρες για να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και αυτό βελτιώνεται με τον καιρό. Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top