Στόχος της πολιτείας είναι να συνδράμει στη προσπάθεια να έχουμε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα χωρίς …σκιές, τόσο στη Super League όσο και στη Football League. Αυτό τόνισε κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα Τρίκαλα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ αναφέρθηκε και στις παραιτήσεις μελών της ΕΕΑ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Από πέρυσι έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς σκιές. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, αλλά νομίζω φέτος, επειδή πέφτουν έξι ομάδες, θα είναι πολύ δύσκολο να έχουμε ομάδες αδιάφορες.

Και του χρόνου με τον σχεδιασμό που γίνεται για τη μείωση των ομάδων και τη συνεργασία που θα πρέπει να υπάρξει με τη Super League μας δίνεται μια ευκαιρία να αλλάξουμε σελίδα και να έχουμε δύο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα τα οποία θα μπορούν να επιβιώνουν και μόνα τους χωρίς βοήθεια, χωρίς παρεμβάσεις και χωρίς να είμαστε με την ψυχή στο στόμα κάθε φορά.

Όλοι οι φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πρέπει να πάρουμε άμεσα αποφάσεις, γιατί στο τέλος θα συρθούμε πίσω από τις εξελίξεις και θα είναι αργά. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είτε το θέλουμε, είτε όχι είναι ένα προϊόν. Θα πρέπει όλοι να διαφυλάξουμε την ποιότητά του και να του επιτρέψουμε να παράξει πλούτο, χαρά και διασκέδαση γι’ αυτούς που το παρακολουθούν, όπως σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του κόσμου.

Επειδή πέσαμε πάρα πολύ χαμηλά – βέβαια αυτή η χώρα μπορεί πάντοτε να σε εκπλήσσει προς το χειρότερο – νομίζω ότι τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε. Εμείς δουλεύουμε, είμαστε αρωγοί στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, στις προσπάθειες που θέλει να κάνει και είμαστε εδώ να παρέμβουμε αν χρειαστεί, εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Υπάρχει ένα ζήτημα με την ΕΕΑ και ένα πρόβλημα με τον ΕΦΚΑ. Δουλεύουμε εδώ και καιρό για να μπορέσουμε να το λύσουμε. Έχουμε την πλήρη κατανόηση των ανθρώπων της επιτροπής και τους ευχαριστούμε για τη βοήθειά τους. Δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα και στο τέλος θα λυθούν όλα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top