Μέσω της επίσημης σελίδας του, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ, "ATHENS CLUB" σχολίασε την εντός έδρας ισοπαλία της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Σ.Φ "Athens Club"
«1) Η ισοπαλία απέναντι στα σιχαμένα μιάσματα σαφώς και δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αν και το γκολ στο 89' πόνεσε και έτσουξε.
2) Ο μεγαλομέτοχος φορώντας την σκατόμπλουζα που σχετίζεται με τα σιχάματα, κατάφερε πάλι με τον δικό του μοναδικό τρόπο να γίνει ακόμα πιο ανεπιθύμητος στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΛ. Ας μην απορεί μετά γιατί έφθασε ο κόσμος σε συλλαλητήρια και γιούχες.
3) Το φωνάζουμε 20 χρόνια τώρα για το επίπεδο και την ικανότητα ορισμένων ''δημοσιογράφων'' (;;;) που ασχολούνται με την ΑΕΛ. Το sportlarissa με την φαντασιόπληκτη είδηση που ανέβασε περί αποδοκιμασιών στο ενός λεπτού σιγή, από σκατόγυφτους που δεν υπήρχαν καν στο γήπεδο πέραν των προσκλησάκηδων στις σουίτες, μην μπορώντας να αντιληφθεί το προφανές,ότι οι αποδοκιμασίες ήταν από τους οπαδούς της ΑΕΛ προς τον μεγαλομέτοχο, θύμισε το αλησμόνητο τσουμαρένιο κατάπτυστο ''κερατάδες και δαρμένοι''. Όταν η βλακεία και η ηλιθιότητα είναι για Όσκαρ, δεν έχεις παρά να σκεφτείς ότι η μόνη λύση που απομένει είναι να πατήσει εκείνος ο τρελοκιμ το κουμπί».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top