Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου: 
«Χάσαμε τρεις πόντους που τους είχαμε στο χέρι μας σήμερα, έχοντας το παιχνίδι στον έλεγχο μας. Ελέγξαμε απόλυτα το πρώτο ημίχρονο, είχαμε 3 μεγάλες ευκαιρίες με τον Ελ Καντουρί και τον Βιεϊρίνια, είχαμε και το γκολ. Ήταν μία μεγάλη μάχη, με μία ΑΕΛ που είχε μεγάλο κίνητρο απέναντι μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απειλήσαμε πολύ, αλλά είχαμε τον έλεγχο και την κατοχή. Δυστυχώς υπήρξε ένα πέναλτι με κόκκινη κάρτα επίσης, όταν ο Μάτος δέχθηκε ένα σπρώξιμο και κλωτσιά από πίσω, δύο μέτρα μπροστά από την εστία, με την μπάλα μπροστά του έτοιμος να τη βάλει στην εστία. Ο διαιτητής δεν το είδε και το σκορ πιθανόν να ήταν 2-0 υπέρ μας αν το έδινε. Περνώντας ο χρόνος, το παιχνίδι ήταν πάνω-κάτω, η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από το πως διαχειριστήκαμε την κατοχή της μπάλας στα τελευταία λεπτά, όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμη ένα αρνητικό στοιχείο, είναι ότι δεν ελέγξαμε καθόλου καλά το παιχνίδι με 10 παίκτες. Αυτό είναι που μας απογοητεύει, είμαστε ένοχοι γιατί δεν είχαμε τη σωστή αντίδραση σε αυτή την κατάσταση. Αλλά συγνώμη που θα το πω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι. Έχω δει να δίνονται πέναλτι που δεν είναι, αλλά σήμερα είναι ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Συμφωνώ αν μου πείτε ότι κι εμείς χάσαμε τον έλεγχο στα τελευταία πέντε λεπτά του παιχνιδιού. Θα πρέπει να αναφερθώ και σε κάτι ακόμη. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα πρέπει να φέρονται διαφορετικά. Είναι απίστευτο να βλέπεις τον πρόεδρο μίας ομάδας να φτύνει τον παίκτη σου. Αυτά δεν πρέπει να γίνονται...».

Για τη διαιτησία: 
«Στις περιπτώσεις του Μαουρίτσιο και του Ζαμπράνο, θεωρώ ότι δεν υπάρχουν κίτρινες κάρτες. Συζητήσαμε στο ημίχρονο, για να μπούμε με την ίδια λογική, αλλά δεν ήταν πολύ εύκολο γιατί δεν έχω ξαναδεί και την ΑΕΛ να παίζει με τέτοιο κίνητρο και τόση επιθετικότητα. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε, να βγούμε και στην επίθεση, αλλά τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο, έρχονται από συγκεκριμένα επεισόδια. Και αυτά τα επεισόδια σήμερα, δεν ήταν υπέρ μας. Ξανά θα σας πω, δώστε μας το πέναλτι και την κόκκινη που είναι σωστή και το παιχνίδι θα γίνει 2-0. Ξανά θα πω ότι είναι λάθος δικό μας, αλλά θα πρέπει να μάθουν οι διαιτητές να σφυρίζουν σωστά. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την κουβέντα. Στη διαδικασία με τις κάρτες. Εγώ θέλω το σωστό, να μας δώσει την κόκκινη κάρτα και το πέναλτι στον Μάτος».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: 
«Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι αυτή, θα πρέπει το ξεπεράσουμε αυτό. Στην έδρα τους οι ομάδες αυτές παίζουν με μεγαλύτερη επιθετικότητα. Η ΑΕΛ έχει το δικό της μερίδιο σε όλο αυτό, όπως είπα και πριν. Αλλά στο τέλος θα πούμε, ότι ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε 3 ευκαιρίες, μία κόκκινη κάρτα κι ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά όσα έγιναν, αλλά είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας.

Θα πρέπει να αναφερθώ και σε κάτι ακόμη. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα πρέπει να φέρονται διαφορετικά. Είναι απίστευτο να βλέπεις τον πρόεδρο μίας ομάδας να φτύνει τον παίκτη σου. Αυτά δεν πρέπει να γίνονται...».
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top