Πάνω από μία ώρα κράτησε η συνέντευξη Τύπου που έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, απαντώντας μεταξύ άλλων στα πυρά που εξαπέλυσε προσφάτως σε συνέντευξη Τύπου εναντίον τους ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.
Αναφορά έγινε σε πολλά θέματα και μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της ερασιτεχνικής Αντώνης Τσαγκάλης τόνισε ουσιαστικά ότι δεν δέχεται να του προσάπτουν χαρακτηρισμούς και κατηγορίες, συμπληρώνοντας ότι θα κάνει ότι πρέπει από εκεί και πέρα προκειμένου να αλλάξει αυτό.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Γιώργος Νάκας σχετικά με τα μηνύματα που παρουσίασε ο Αλέξης Κούγιας και τα οποία είχαν υβριστικό περιεχόμενο εναντίον του τόνισε ότι υπάρχουν στη διάθεσή του αυτή τη στιγμή στοιχεία για τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου τηλεφωνικού αριθμού, αναφέροντας ότι προέρχεται από τα Χανιά Κρήτης, καθώς και ότι ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Αντιδράσεις από την πλευρά της Ερασιτεχνικής εκφράστηκαν και για τη δημιουργία ακαδημιών από την πλευρά της ΠΑΕ, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο διαχειριστικό οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ τον οποίο έχει ζητήσει η Ερασιτεχνική, σημειώνοντας ότι προχωρούν ήδη οι δικαστικές διαδικασίες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μερικά από τα χαρακτηριστικότερα αποσπάσματα της αποψινής συνέντευξης Τύπου. Πηγή: thessaliatv.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top