Τo βράδυ της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων που συμμετέχουν στο κλειστό πρωτάθλημα MMSL. Παρά τις απουσίες των Σιμόες και Τζέσε Ολιβέιρα, η ΑΕΛ Καναδά μπήκε με το δεξί στην παρθενική της εμφάνιση στην δεύτερη κατηγορία, επικρατώντας με άνεση της Ρουμανίας με 7-3.
Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για την ΑΕΛ, που έπαιζε συγκεχυμένα, χωρίς μαρκαρίσματα στους αντιπάλους της, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ. Οι «βυσσινί» αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν, αλλά η συνεχής πίεση των Ρουμάνων τους έδωσε εκ νέου το προβάδισμα με 1-2. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η ΑΕΛ ισοφάρισε σε 2-2.

Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας οι παίκτες της ΑΕΛ αναγνώρισαν τα λάθη τους και κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ήταν καθαρά το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΛ. Εξαιρετική αμυντική λειτουργία, εκπληκτικός έλεγχος μπάλας, έξυπνες μεταβιβάσεις, πολλή ταχύτητα. Οι Ρουμάνοι έδειξαν φθαρμένοι και κουρασμένοι. Οι πύλες άνοιξαν και τα τέρματα έμπαιναν το ένα μετά το άλλο. Στην λήξη του αγώνα ο φωτεινός πίνακας έδειχνε νικήτρια την ΑΕΛ με 7-3.
Σκόρερ της ΑΕΛ: Μάρλοου (2), Αντριου (2), Νικολακάκος, Βεργυρής, Κερ.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην Ελλάδα και τον Καναδά για την υποστήριξη και τα μηνύματά τους κατά την διάρκεια της νοσοκομειακής μου περίθαλψης.
Το αποψινό παιχνίδι άρχισε κάπως αφύσικα για εμάς. Ήταν ξεκάθαρο πως έπρεπε να ξεσκουριάσουμε. Ανακάμψαμε και κατακτήσαμε τη νίκη.
Παίζουμε σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία. Πολλές από τις ομάδες έχουν αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία, οπότε γνωρίζουν τον τρόπο να διεκδικούν τη νίκη. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να τηρήσουμε το σχέδιο παιχνιδιού μας. Ο Απόλλων, η Acoriano και η Sporting είναι δυνατές ομάδες, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας.
Έχουμε σηκώσει τρόπαια, έχουμε κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα, έχουμε τερματίσει αήττητοι. Έχουμε την θέληση για τη νίκη. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο της ΑΕΛ δεν φοβόμαστε τους αντιπάλους μας και τα αποτελέσματα.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

Επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ η ομάδα των German Canadians, την προσεχή Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 22:00, στο BMO Centre.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top