Η ΑΕΛ Καναδά έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο στον χθεσινοβραδινό αγώνα και γνώρισε την ήττα από τους Γερμανούς με 4-2, χάνοντας τουλάχιστον 11 κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΛ ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα, με κατοχή μπάλας, αλλά οι κακές μεταβιβάσεις, τα λίγα μαρκαρίσματα και τα πολλά λάθη έφεραν την ήττα. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί κατάφεραν να προηγηθούν με 3-1. Τέσσερα λεπτά πριν την λήξη η ΑΕΛ μείωσε σε 3-2 και αύξησε την πίεση για να πετύχει την ισοφάριση. Τα μαρκαρίσματα χάθηκαν και οι Γερμανοί σε αντεπίθεση έγραψαν το τελικό 4-2.
Τα τέρματα της ΑΕΛ πέτυχαν οι Μάρλοου και Κέιμπλεκ.
Απόντες από τον αγώνα ήταν οι Άντριου και Πατσέκο, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα ήρθαν τα άσχημα νέα όταν διαπιστώθηκε ότι ο Νας δεν θα είναι διαθέσιμος για το υπόλοιπο της περιόδου λόγω επαναλαμβανόμενου τραυματισμού στο γόνατο.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ Καναδά, Μίλτον Γουγουλιάς, δήλωσε:
«Είναι βαριά η αποψινή ήττα. Ιδίως όταν είμασταν καλύτερη ομάδα για 40 λεπτά. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν έχουμε πάνω από μια ντουζίνα ευκαιρίες για τέρμα και δεν σκοράρουμε και η αντίπαλοι εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους και σοράρουν, τότε χάνεις το παιχνίδι. Και το χάσαμε. Ελπΐζω ότι πήραμε το μάθημά μας. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της αποψινής ήττας.
Τα θετικά από τον αποψινό αγώνα είναι ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν ήταν η βραδιά μας. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες τότε η μπάλα θα βρει τον δρόμο της προς τα δίχτυα. Μου άρεσε η μαχητικότητά μας απόψε. Δεν παραδοθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και συνεχίσαμε την πίεση για την ισοφάριση. Είναι μια πολύ μακριά περίοδος. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα επανέλθουμε δυνατότεροι.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ στις 17 Νοεμβρίου, 18:30, με την Curinga.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top