Για τις επερχόμενες εσωτερικές διοργανώσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου περιόδου 2017-18 η ΑΕΛ Καναδά θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην δύσκολη δεύτερη κατηγορία. Η ΑΕΛ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Παρκ και Χάβαρη καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου λόγω χειρουργικών επεμβάσεων στον ώμο και το χρονικό διάστημα αποκατάστασης κυμαίνεται από 4-6 μήνες. «Είναι μεγάλες απώλειες για εμάς. Δεν είναι εύκολο ν’ αντικαταστάσεις τέτοιους παίκτες», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Οι προσθήκες στο δυναμολόγιο της ΑΕΛ περιλαμβάνουν τους Τζέσε Κέιμπλεκ (Κροάτης), Κάρλος Κοέλιο (Πορτογάλος) και Τζορτζ Αλέξις. Οι δύο πρώτοι συμμετείχαν τόσο με την Α όσο και με την Β ομάδα της ΑΕΛ την περασμένη περίοδο στο ανοιχτό πρωτάθλημα, ενώ ο τελευταίος αγωνίζονταν στην ΑΕΚ Ολύμπιανς (Λόντον, Οντάριο).
«Κειμπλεκ και Κοέλιο θα προσδώσουν στην ομάδα ταχύτητα, ενώ ο Αλέξις θα είναι μια δυνατή αμυντική προσθήκη και ανυπομονώ να τον δω ν’ αγωνίζεται σ’ αυτή τη θέση», συμπλήρωσε ο προπονητής της ΑΕΛ.
Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2017, 20:45, με τους «βυσσινί» ν’ αντιμετωπίζουν την ομάδα της Ρουμανίας, στο κλειστό του αθλητικού κέντρου BMO.

Το δυναμολόγιο της ΑΕΛ, ανάγκη θέση, για την επερχόμενη περίοδο αποτελείται από τους:
Τερματοφύλακας: Τζο Ρόσι
Αμυντικοί: Κερ, Μούσα, Αλέξις, Πατσέκο
Μέσοι: Σιμόες, Βεργυρής, Νας, Ντεμπιαν Ολιβέιρα, Τζέσε Ολιβέιρα, Κειμπλεκ, Κοέλιο
Επιθετικοί: Μάρλοου, Άντριου, Νικολακάκος
Προπονητικό επιτελείο: Ντέιβ Άνταμς, Μίλτον Γουγουλιάς
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top