Σ’ ένα παιχνίδι που δεν χωρούσε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, η ΑΕΛ Καναδά δεν απογοήτευσε. Μπορεί να πέτυχε μια πειστική νίκη, αλλά για άλλη μία φορά η ΑΕΛ ξεκίνησε νωθρά, χωρίς καλή αμυντική λειτουργία, δέχτηκε σε τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι περισσότερα από τρία τέρματα, με το παθητικό της να φτάνει στα 14.
Η ουραγός Forest City που είχε πετύχει μόλις δύο τέρματα στους τρεις προηγούμενους αγώνες κατάφερε να προηγηθεί, η ΑΕΛ αντέδρασε, είχε πέντε δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, η λήξη του οποίου την βρήκε προηγούμενη με 1-3. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» αύξησαν τον δείκτη του σκορ σε 1-5, η Forest σκόραρε δύο εύκολα τέρματα και το τελικό σκορ ήταν 3-6 για την ΑΕΛ.
Τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Άντριου και από ένα οι Σιμόες και Κέιμπλεκ.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ ανέφερε:
«Κατ’ αρχάς, να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον Ίαν Κερ. Σίγουρα τον χρειαζόμαστε στη βασική ενδεκάδα. Παίξαμε πολύ καλύτερα απόψε και μαρκάραμε σωστότερα, ωστόσο είχαμε στιγμές που κοιτάζαμε τη μπάλα αντί να κυνηγάμε τους αντιπάλους μας. Συνολικά ήταν μια κυρίαρχη εμφάνιση. Θα μπορούσαμε εύκολα 12 ή 13 τέρματα. Πιστεύω αυτή η νίκη θα μας δώσει την πεποίθηση που μας έλειπε.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ την προσεχή Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 21:30, με την προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα Taxandria.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top