Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ Καναδά η οποία θα αντιμετωπίσει απόψε στις 22:00, στο BMO Centre, την ομάδα των German Canadians, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, μετά το νικηφόρο παιχνίδι της πρεμιέρας.
Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, ανακοίνωσε τους παίκτες που θα απαρτίσουν την αποστολή της ομάδας, κάνοντας σχετικές δηλώσεις.

Τερματοφύλακας: Ρόσι
Αμυντικοί: Πατσέκο, Κερ, Μούσα, Αλέξις
Μέσοι: Σιμόες, Ντ. Ολιβέιρα, Βεργυρής, Νας, Κέιμπλεκ, Κοέλιο
Επιθετικοί: Νικολακάκος, Μάρλοου
Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Τζ. Ολιβέιρα και Άντριου, ενώ την πρώτη του εμφάνιση θα πραγματοποιήσει ο νεοαποκτηθείς Αλέξις.

«Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τους Γερμανούς, όπως και κανέναν άλλο αντίπαλο. Όπως έχω ξανατονίσει όλες οι ομάδες θεωρούνται διαμετρήματος πρώτης κατηγορίας. Οι Γερμανοί ηττήθηκαν σ’ έναν πολύ κλειστό αγώνα από τον Απόλλωνα την περασμένη εβδομάδα. Πρέπει να παραμείνουμε στο σχέδιο του παιχνιδιού μας και όλα θα είναι καλά.
Πολλοί με ρώτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας αν επίκειται η υπογραφή ενός «σούπερσταρ» στην ΑΕΛ. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε έλθει σε επαφή και έχουν γίνει οι αρχικές διαπραγματεύσεις. Αυτό μόνο θα πω.
Επικοινώνησα με τους Παρκ και Χάβαρη, οι οποίοι είναι καλύτερα και τους εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Θα ήθελα να τους έχω ετοιμοπόλεμους.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top