Ο Βραζιλιάνος Ντοντό κάνει έκκληση στη διοίκηση της ΑΕΛ να του καταβάλλει τα οφειλόμενα του τονίζοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα! Ο Ντοντό τον περασμένο Αύγουστο έπεσε θύμα των εκκαθαρίσεων της ΑΕΛ με την διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας να καταγγέλλει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου κάνοντας λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.
Ο πρώην επιθετικός της Γκαμπάλα έλυσε και επίσημα στις 22 Αυγούστου τη συνεργασία του με την ελληνική ομάδα κοινή συναινέσει. O Ντοντό ισχυρίζεται στο gazzetta.gr πως συμφώνησε να αποζημιωθεί με το ποσό των 20.000 ευρώ καθώς το συμβόλαιο είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2018. Αν και τονίζει πως πληρώθηκε το 50% του ποσού όταν αναχώρησε με προορισμό την πατρίδα του, εντούτοις σημειώνει πως έκτοτε δεν είδε το χρώμα του χρώματος. Βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών ο 30χρονος επιθετικός θα έπρεπε να λάβει δύο ακόμη δόσεις των 5.000 ευρώ κάτι που όμως μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί. «Το συμβόλαιο μου με την ΑΕΛ έληγε το καλοκαίρι του 2018. Όταν λύσαμε το συμβόλαιο μου με τον αντιπρόεδρο Σωτήρη Μάρκου συμφωνήσαμε να πάρω 10.000 ευρώ όπως και έγινε και αλλά 10.000 ευρώ σε δύο δόσεις των 5.000 ευρώ. Συνολικά το ποσό των 20.000 ήταν η συνολική αποζημίωση μου. Στις 30 Σεπτεμβρίου επρόκειτο να μπει η πρώτη δόση και ακολούθως στις 30 Οκτωβρίου η επόμενη αλλά δυστυχώς δεν έχω πάρει τίποτα από την μέρα που έφυγα. Δεν ξέρω γιατί δεν έχουν κατατεθεί τα χρήματα όπως προέβλεπε η συμφωνία. Αντιμετωπίζω δύσκολες καταστάσεις. Έχω κάποια οικογενειακά προβλήματα και χρειάζομαι άμεσα τα χρήματα. Περιμένω από την πρώην ομάδα μου να τηρήσει την συμφωνία μας και να ανταποκριθεί στην αγωνία μου», τόνισε ο Ντοντό, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους που οδηγήθηκε σε... διαζύγιο με την πρώην ομάδα του.

Ο Βραζιλιάνος παράλληλα επεσήμανε πως μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.
«Προπονούμαι καθημερινά και έχω βρει και πάλι την φόρμα μου. Ελπίζω να λυθεί αυτό το θέμα με την ΑΕΛ προκειμένου να βρω ομάδα να συνεχίσω την καριέρα μου».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top