Δεδομένης της αναφοράς του ονόματος του Απόλλωνα Λάρισας σε ανακοίνωση του σωματείου της ΑΕΛ, σχετικά με την χρήση του σταδίου Αλκαζάρ κι επειδή βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, θα επιθυμούσαμε από κοινού ΠΑΕ και Ερασιτέχνης να τοποθετηθούμε ως εξής:
1. Είναι σαφές πως για μια σειρά σοβαρών λόγων, που άπτονται συμφωνιών περί τηλεοπτικών δικαιωμάτων, χορηγιών κτλ., προτεραιότητα χρήσης των Εθνικών και Δημοτικών σταδίων σε όλη τη χώρα, έχουν οι επαγγελματικές ομάδες και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, όπως εν προκειμένω η ΠΑΕ Απόλλων και η Football League, έναντι των ερασιτεχνικών ομάδων και των αντίστοιχων διοργανώσεων της ΕΠΟ.
2. Αντιλαμβανόμενοι το πρόβλημα που προκύπτει με τον ταυτόχρονο ορισμό στο στάδιο Αλκαζάρ των αγώνων της ΠΑΕ Απόλλων με την Βέροια και της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, δεχθήκαμε με χαρά την αντιπρόταση του σωματείου της ΑΕΛ για χρήση του γηπέδου Φιλιππούπολης, που από πέρυσι διαθέτει άδεια διεξαγωγής αγώνων όλων των εθνικών μη επαγγελματικών κατηγοριών, αναβάλοντας μάλιστα κατά μια εβδομάδα προγραμματισμένο έργο επανασποράς σημείων του χλοοτάπητα.
3. Το σωματείο της ΑΕΛ, ωστόσο, υπαναχώρησε, είτε γιατί δεν θέλησε είτε γιατί δεν δύναται να καλύψει τα ελάχιστα έξοδα χρήσης του γηπέδου για επίσημο αγώνα, όπως αυτά αναλύθηκαν στα στελέχη του από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα κ.Χρήστο Τερζούδη.
Καταλήγοντας, δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι στην οικογένεια του Απόλλωνα δεν υπάρχει καμία διάθεση ούτε αντιπαράθεσης ούτε ανταγωνισμού με οποιοδήποτε άλλο σωματείο της Λάρισας, πόσο μάλλον την αγαπημένη όλων μας ΑΕΛ, καθώς έχουμε πλήρη συνείδηση πως όλοι μαζί υπηρετούμε το ίδιο ποδόσφαιρο, τον ίδιο αθλητισμό και την ίδια πόλη.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top