Ο Παναιτωλικός επικράτησε εντός έδρας επί της ΑΕΛ, με 3-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Τα τέρματα για Παναιτωλικό σημείωσαν οι Μόραρ (12΄) Μάζουρεκ (34΄) και Ρόσα (90+2΄), ενώ για την ΑΕΛ σκόραρε ο Λεοζίνιο (48΄). Ο Παναιτωλικός κατάφερε στο 12΄ να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από διαδοχικά λάθη των αμυντικών της ΑΕΛ η μπάλα στρώθηκε στον Μόραρ, που την έστειλε με σουτ στα δίχτυα. Ο Μάζουρεκ έκανε την κούρσα πίσω από τη σέντρα και με ένα εξαιρετικό αριστερό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Μπόζοβιτς στο 34 λεπτό. Ο Ναζλίδης έκανε την πάσα στο Λεοζίνιο, που με υποδειγματικό πλασέ, μείωσε για την ΑΕΛ στο 48 λεπτό, αλλά στις καθυστερήσεις (90+2΄) ο Ρόσα με σουτ έκανε το τελικό 3-1, για την ομάδα του Παναιτωλικού.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μαρινάκης, Μιχάι, Χαντάκιας, Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Μάσουρεκ (75' Λόπες), Μοράρ (64' Κλέζιο), Ντίας, Μαρκόβσκι (68' Ρόσα).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Φάρκας (81' Λαγός), Ρέντζας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο (89' Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν, Ντέλετιτς, Ναζλίδης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top