Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του κλειστού πρωταθλήματος MMSL, την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε την αήττητη και πρωτοπόρο Curinga. Η ΑΕΛ ξεκίνησε πολύ νωθρά και άφηνε αμαρκάριστους τους αντιπάλους της, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να μείνει πίσω στο σκορ με 1-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά αυξήθηκε σε 1-4, η ΑΕΛ πάλεψε και κατάφερε να μειώσει σε 3-4, με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 1 λεπτό για την λήξη. Οι παίκτες της Curinga παρέμειναν στο κέντρο χωρίς να έχουν πρόθεση να παίξουν μπάλα. Κύλησαν 30 δευτερόλεπτα και ο διαιτητής παρέμεινε με τα χέρια στις τσέπες του χωρίς να κάνει τίποτα απολύτως! Ο πάγκος της ΑΕΛ φώναζε στον διαιτητή να επιβάλει ποινή για την καθυστέρηση, αλλά αυτός αγνόησε τις φωνές και ο χρόνος έληξε. Τελικό σκορ ΑΕΛ 3 - Curinga 4, με τους «βυσσινί» να γνωρίζουν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Σε τρεις αγώνες δεν κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, γεγονός που σίγουρα θα απασχολήσει το προπονητικό επιτελείο αλλά και τους παίκτες.
Για την ΑΕΛ σκόραραν οι Άντριου, Μάρλοου και Ντ. Ολιβέιρα.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ δήλωσε:
«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες απόψε. Παίξαμε άσχημα και ηττηθήκαμε ξανά. Αυτό φαίνεται να είναι ένα μοτίβο για την ομάδα μας στο εσωτερικό πρωτάθλημα. Ξεκινάμε νωθρά και χρειαζόμαστε χρόνο για να μπούμε στο παιχνίδι. Μπορώ μόνο να πω ότι πρέπει να παίζουμε πολύ καλύτερα, διαφορετικά αυτή η περίοδος θα τελειώσει για εμάς πολύ νωρίς.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ, την προσεχή Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, 20:45, με αντίπαλο την Forest City.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top