Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ, που έγινε στο Γήπεδο Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο. Δείτε τι είπε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος και ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Φυντάνη:
«Έγινε ένα καλό παιχνίδι με δύο ομάδες που έπαιξε επιθετικά. Εμείς θέλαμε να μην δεχτούμε γκολ. Νομίζω ότι μπορούσαμε να τα αποφύγουμε και στο πρώτο γκολ έγιναν 4 κόντρες για να μπει. Μετά το γκολ εμείς πιέσαμε. Χάσαμε δύο γκολ με τον Λεοζίνιο πριν λήξει το ημίχρονο και θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Όχι απλά να ισοφαρίσουμε. Δεν νομίζω ότι ο τερματοφύλακας μας έκανε απόκρουση και δεχτήκαμε δύο γκολ. Στο 35′ ο Παναιτωλικός είχε υπεροχή αλλά σταματούσε έξω από την περιοχή μας. Δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ που έγινε το λάθος στο χώρο του κέντρου. Ενώ μπορούσαμε να κόψουμε την επίθεση του Παναιτωλικού, κάτι δεν έγινε και ο Μάζουρεκ έβαλε το γκολ έξω από την περιοχή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να ανεβάσουμε την ομάδα πιο ψηλά. Και αν στο δεκάλεπτο δεν έχει μπει γκολ θα το γυρίσουμε σε 4-2-4 όπως σε όλα τα παιχνίδια Το γκολ όμως ήρθε γρήγορα με τον Λεοζίνιο. Και από εκεί και πέρα έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού ο Παναιτωλικό κι εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε γιατί είχαμε κλασικές ευκαιρίες. Ήθελε 15 λεπτά να λήξει το παιχνίδι και γυρίζουμε σε 4-2-4 και στα τελευταία λεπτά ρισκάραμε. Στο τελευταίο 8άλεπτο το γυρίσαμε σε 3-5-2 και στις καθυστερήσεις δεχτήκαμε το γκολ σε μία αντεπίθεση. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο και έπρεπε να πάρουμε την ισοπαλία. Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια και η ομάδα θα πετύχει το στόχο για τις θέσεις 5-10».

Για τις πολλές τελικές που δέχθηκαν οι «βυσσινί»: «Ο τερματοφύλακας μας ουσιαστικά έκανε μία απόκρουση. Οι τελικές που έφευγε η μπάλα δέκα μέτρα άουτ έγιναν. Αλλά τι τελικές ήταν αυτές; Τελική στην εστία δεν πήγε. Εμείς έχουμε 7 στην εστία».

Για το αν ευθύνεται ο Μπόζοβιτς για την ήττα»: «Εγώ δεν είπα ότι ευθύνεται ο Μπόζοβιτς. Αυτό το λέτε εσείς. Καινούριο είναι αυτό; Είπα κάτι τέτοιο εγώ; Αφού δεν πήγε και καμία του Παναιτωλικού στην εστία για να χρειαστεί να πιάσει κάτι. Δεν είχε σε καμία φάση ευθύνη».

Για τα τρία γκολ που πέτυχαν οι «κυανοκίτρινοι»: «Αμα δείτε στο πρώτο γκολ ο Μασούρας κάνει λάθος. Μετά αν δείτε το σουτ του Μοράρ γίνεται τσαφ στο σουτ και κάνει λάθος ο Ρέντζας. Τι θυμάμαι πολύ καλά τη φάση. Και στην κόντρα του Ζίζιτς ξανάρχεται πάλι για σουτ. Είναι το γκολ του Παναιτωλικού οργανωμένη επίθεση; Είχαμε κακά διωξίματα. Στο δεύτερο έχει πάρει εντολή το αμυντικό χαφ μπροστά από τα στόπερ. Άμα δείτε τη φάση έχει πάει στα αριστερά στο χαφ και έπρεπε να τον καλύψει ένα άλλο χαφ αλλά δεν έγινε. Ο Αγκάνοβιτς πήγε να τον καλύψει αλλά υπήρχε καθυστέρηση. Και στο τρίτο είχαμε βγει όλοι μπροστά. Αλλά δεν λέτε τα δικά μας. Δεν λέτε του Κρίζμαν. Του Μασούρα. Του Ναζλίδη. Ή τα λέω με φαντασία δικιά μου. Του Μασούρα πήγαινε μέσα η μπάλα. Η φάση του Κρίζμαν πήγαινε μέσα στο 2-1». Αναλυτικά οι δηλώσεις Χάβου:
«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη και από ψυχολογικής και από βαθμολογικής άποψης. Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά με επιθετικές συνεργασίες και βάλαμε το γκολ. Αντί το γκολ να μας ελευθερώσει μας έκανε το αντίθετο απέναντι σε μία ομάδα που δεν κλείστηκε και συγχαρητήρια στη Λάρισα γιατί προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Βάλαμε το δεύτερο τέρμα το οποίο θα μας ελευθέρωνε ακόμη περισσότερο, ένα πανέμορφο γκολ. Στο δεύτερο μέρος φάγαμε το γκολ νωρίς και αγχωθήκαμε, γιατί όταν έχεις καιρό να κερδίσεις έχεις άγχος. Μοιραία πήραμε λίγα μέτρα πίσω στο γήπεδο. Μπορούσαμε βέβαια να τελειώσουμε το ματς με κάποιες κόντρες που βγήκαμε αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στα τελευταία μέτρα. Στο τέλος μετράει η νίκη και οι τρεις βαθμοί που ήταν επιτακτική ανάγκη. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί μας βοήθησε πραγματικά και ειδικότερα όταν στο σκορ ήταν στο 2-1, υπήρχε μία θετική αύρα και αυτό ήταν σημαντικό».

Για το αν μετά το αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις: 
«Ξέρουμε τι δουλειά έχουμε κάνει με τα παιδιά. Είχαμε ατυχία σε κάποια παιχνίδια, ήταν σίγουρα τα ατομικά λάθη, το τρίτο ήταν οι τραυματισμοί που ήρθαν μαζεμένοι σε καίριες θέσεις και έπαιξαν σημαντικό ρόλο και το τέταρτο είναι ότι έπρεπε να βρούμε τον τρόπο αντίδρασης από τα παιδιά, γιατί όταν δεν έχεις καλή ψυχολογία, είναι άσχημο πράγμα .Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα και πιστεύω ότι με δύο – τρία καλά αποτελέσματα η ομάδα έχει βλέψεις για παραπάνω».

 Κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως ο Ηλίας Φυντάνης χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, με τον ίδιο να σχολιάζει: «Δε θεωρώ ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα αν και η ΑΕΛ είναι η μόνη ομάδα που μας έκανε δώδεκα τελικές και αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να το λύσουμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top